Açıkla , bende açıklarım my'yi öyle 2 filan değilmiş
Sonuç olarak ab si farkla düşüktü. Ferihanın da aman aman bi rakamı yoktu.![]()
zerrin iffet varken medcezir neymiş .ssŞuana kadar Medcezir açık olmasına rağmen yüzüne bakmadım 😕
Kendal mı Kantar mı denen adam habire esip gürlemese izlerim deKaragül'e alalım seni istersen gözün gönlün açılır.![]()
10 olmasada, o rakama yakın bi şey.Neyse fazla deşme , totelci karagülcüler görmesinmy 10 u geçmemiştir totalliği![]()
Vay demek izliyordun diziyi.Kendal mı Kantar mı denen adam habire esip gürlemese izlerim deÜzerinden bayaa bi senaryo geçmiştir. Özcan gelsin o zaman izlerim o zaman diziyi AB'lik yaparım
![]()
Zerrin'i reklam ile böldüklerinde tat vermiyorzerrin iffet varken medcezir neymiş .ss
Fazla izlediğim söylenemez de işte bi ara gözüm kayıyorduVay demek izliyordun diziyi.Kendal iyidir ya ben severim.
Gel gel bekleyeceğim.
![]()
21.15-21.30 anlığında baya zerrin olacak en az 5 reyting almalıZerrin'i reklam ile böldüklerinde tat vermiyorEn iyisi onu reklamsız izlemek
![]()
öbgz ninkine sen bile inanamazsın panpa10 olmasada, o rakama yakın bi şey.Neyse fazla deşme , totelci karagülcüler görmesin![]()
Karagül'e alalım seni istersen gözün gönlün açılır.![]()
Öyle deme panpa Özlem iyidir.göz gönül açaçacak kim varki orda?
diloştan daha mı iyiler?
Biz kaptırmadık Show Tv'ye diziyi bir kere. Zaten Koliba Film her şeyi önceden düşünmüştü ve bunu da gerçekleştirdi sonunda diziyi Show Tv'ye vererek.![]()
Öyle deme panpa Özlem iyidir.![]()
para para para nopolyon abimizin dediği gibi parayı basan alıyor bana sana danışanmı var haluk?? kaptılar güzelim şirini sen hala anlat bişeyler)
Haha helal helal. Cok dogru soyledin. Iyi anliyorsun bu islerdengöz gönül açaçacak kim varki orda?
diloştan daha mı iyiler?