Sen bugün ne izliyorsun tam olarak.
ne izlediğimi ben bile bilmiyorum şuan kafam öyle dağınık ki... foruma da kafa dağıtmaya giriyorum şu ara... ...Normalde çalıkuşu netten takip ederim o ses bakarımda hiç keyfim yok ya öyle kanalları zaplıyorum....Sen bugün ne izliyorsun tam olarak.
En güzeli bence de öyle yapmak. Yalnız Salı günü tam anlamıyla sağlam bir iş yok dizi anlamında. Kaçak yarın bu oranlardan daha düşük alacak ama yine iyi gidecektir.Ne izledi
ne izlediğimi ben bile bilmiyorum şuan kafam öyle dağınık ki... foruma da kafa dağıtmaya giriyorum şu ara... ...Normalde çalıkuşu netten takip ederim o ses bakarımda hiç keyfim yok ya öyle kanalları zaplıyorum....
2.anlıkta rakip gelince düşmüş ama. Acun yeni bölümde 5 almış. 😱Yükseliş var başlangica göre ab'de bi 7 alsa keşke yarın
Ben birşey demeyeyim izlersen bırakamazsın açık ve net. İlk bölümlerini izlersen hak verirsin.Bir Aşk Hikayesi.
Tamam sözüm olsun ilk vakit bulduğumda izleyeceğim.Ben birşey demeyeyim izlersen bırakamazsın açık ve net. İlk bölümlerini izlersen hak verirsin.