Tabiki izleyecem. Sonunda çarşambaya doğru düzgün bi alternatif gelmiş kaçırır mıyım.Yorumun için sağol yalnız 2.bölümü de izleyeceksin o halde daha iyi yorum yapmanı sağlaması için değil mi ?
Tabiki izleyecem. Sonunda çarşambaya doğru düzgün bi alternatif gelmiş kaçırır mıyım.Yorumun için sağol yalnız 2.bölümü de izleyeceksin o halde daha iyi yorum yapmanı sağlaması için değil mi ?
Neyse. Yine klasik tartışmalara girilmesin şu konunu unutma he.ben şu anki durum için konuştuım
Tamam o gün ki cevabını da bekleyeceğim. Aynen en iyi alternatifTabiki izleyecem. Sonunda çarşambaya doğru düzgün bi alternatif gelmiş kaçırır mıyım.
unutmadım tns nin 20 binin altı yerleri ölçme sevdası olmasa geçerli oalcaktı ne güzel.ssNeyse. Yine klasik tartışmalara girilmesin şu konunu unutma he.
https://fav10.net/forum/threads/atv-ile-kanal-d-yer-değişti.199342/ .
😱Tabiki izleyecem. Sonunda çarşambaya doğru düzgün bi alternatif gelmiş kaçırır mıyım.
yaşlılara hiç saygı kalmamış orada kaç yaşnda koca hürrem teyze var insan bir arada izliyeyim kadın mutlu olsun sevaptır der
Konudan hiçbir şey çıkmazdı en son Behlül'ün Beren'le sahnesi konuşuluyordu. Lö Emre bir kerede normalite bir konu aç dişimi kırıcam.unutmadım tns nin 20 binin altı yerleri ölçme sevdası olmasa geçerli oalcaktı ne güzel.ss
ağır ab bir şahsiyet olduğumdan konum hayal gücüne açık bu da mesajalra yansıyorKonudan hiçbir şey çıkmazdı en son Behlül'ün Beren'le sahnesi konuşuluyordu. Lö Emre bir kerede normalite bir konu aç dişimi kırıcam.
Teşekkürler inşallah daha iyilerini de göreceğiz ilerleyen bölümlerde.Emeğine sağlık deniz..
Demet AkbAğ için çok iyi rakamlar almasını istiyorum dizinin..
Hasbam nasılda havalara giriyor hemen. Hem sen TOTAL dayağı yememişsin.ağır ab bir şahsiyet olduğumdan konum hayal gücüne açık bu da mesajalra yansıyor
bana ulaşırlarsa kavgaya tutuşabilirizHasbam nasılda havalara giriyor hemen. Hem sen TOTAL dayağı yememişsin.