14 Aralık 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

Arka Sokaklar tebrikler :) Kanal D`yi 10`a yaklaşırken görmek çok güzel

Rıza baba farkını konuşturmuş. :oley: :oley: 10 verememiş sbt. :T: As hep böyle alacaksa günü değişmesin bence. :A

İşte budur Rıza babaya helal olsun kanal d yatsın kalksın dua etsin rıza babaya. :D
As reklam oldu mu 11 den sonra

aynı diziyi izlediğimizden şüphe eder oldum )) oynamak konusunda savaşa kafayı taktı ve fatihe oynama konusunda bir kelime bile etmedi. senin için ve diziyi yanlış anlayan için o konuşmanın özeti
fatihe ayşen şunları söylüyor

ayşen: beni nasıl ezdiğini duydum
fatih: seni ezen ben değilim
ayşen: dost oldugmuzu düşünmüştüm... sana güvenmiştim

...

ayşen:beni neden böyle küçük düşürdün

fatih: ben seni küçük düşürmüyorum seni korumaya çalışıyorum

ayşen: yeter artık bu kadar terbiyesizlik

görüldüğü üzere ayşenin içinden fatihe özel bir canavar çıkıyor kendini taciz edenlere bile susarken ))) buda senaristlerin sırf olay çıksın diye yaptıkları karakteri ordan buraya sürükleme sevdası okadar ))))

Bak bakalım Ayşen "oyuncak" kelimesine takılmış mı takılmamiş mi??? 4:50'den sonra başlat

bakalım @pompy nasıl bir bahaene bulacak bu arka sokakalara ))) sbt ve tns den reyting almak pomy nin senaryolarında geçer ne kadar bomba ne kadar aksiyon okadar reyting ))) birde arka sokalara pompyden süriyenin adamlarını alsa dizi uçar vallahi )))

bakalım @pompy nasıl bir bahaene bulacak bu arka sokakalara ))) sbt ve tns den reyting almak pomy nin senaryolarında geçer ne kadar bomba ne kadar aksiyon okadar reyting ))) birde arka sokalara pompyden süriyenin adamlarını alsa dizi uçar vallahi )))

ben bu son alığı görünce aklıma 2 sene önceki kanald reytingleri ve anlıkları geldi aklıma....arka sokaklar yarın totalde 7.35 abde 4.12 almazsa varyaa dağıtırım burayı :)

@Forumdash haklı olmak için herşeyi yapıyon ))) biz oyuncağa takmadı demedik ki fatihe kızmasında oyuncak yok diyoruz.. konumuzda ayşenin aşaglamalara sadece fatihte çemkirmesi diğerlerinde kuzu olması fatih ayşen tartışmasını tekrar izle ama hala inad ediyorsan diyecek bişeyim yok üşenmedim tartışmanın dökümü çıkardım sana yapacak başka bişeyim yok )))

galip derviş i izleyelim bakalım çarşamba my perşembe intikam-aramızda kalsın cuma yalan dünya cumartesi galip derviş ekranlara kalite yağmuru :)

sanırım show Tv kadir doğuulunun kendisine rakip olmasını hazmedemeyip fatih harbiyeyi satın alıverdi... ama bence FH showda daha iyi gidicektir foxtv ye göre..bir dila hanım vakası daha doğacak....

boşlukçular fırsat bilip reytinglerini arttırmış..Adını kalbine çizdim ve lale devri.....Umarım galipde artışa geçer....Lale devri iyi hoşda artık bitmeli konu nerden nereye geldi birde o zümrüte kafa tutan kadın varya acaip sinirime dokunuyor :)

boşlukçular fırsat bilip reytinglerini arttırmış..Adını kalbine çizdim ve lale devri.....Umarım galipde artışa geçer....Lale devri iyi hoşda artık bitmeli konu nerden nereye geldi birde o zümrüte kafa tutan kadın varya acaip sinirime dokunuyor :)
Arka Sokaklar'da boşlukta 9 Reyting aldı tüm Yapımlar yayındayken 5 Reyting aldı.

Forum İstatistikleri

Konular
176,540
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy