aynı diziyi izlediğimizden şüphe eder oldum )) oynamak konusunda savaşa kafayı taktı ve fatihe oynama konusunda bir kelime bile etmedi. senin için ve diziyi yanlış anlayan için o konuşmanın özeti
fatihe ayşen şunları söylüyor
ayşen: beni nasıl ezdiğini duydum
fatih: seni ezen ben değilim
ayşen: dost oldugmuzu düşünmüştüm... sana güvenmiştim
...
ayşen:beni neden böyle küçük düşürdün
fatih: ben seni küçük düşürmüyorum seni korumaya çalışıyorum
ayşen: yeter artık bu kadar terbiyesizlik
görüldüğü üzere ayşenin içinden fatihe özel bir canavar çıkıyor kendini taciz edenlere bile susarken ))) buda senaristlerin sırf olay çıksın diye yaptıkları karakteri ordan buraya sürükleme sevdası okadar ))))
Sanırsam reklama girdi.İşte budur Rıza babaya helal olsun kanal d yatsın kalksın dua etsin rıza babaya.
As reklam oldu mu 11 den sonra
bence Suriye istihbaratı olmasından konunun sbt nin hoşuna gitti TNS ninde hoşuna gitmiştir belkiRıza baba farkını konuşturmuş.![]()
10 verememiş sbt.
As hep böyle alacaksa günü değişmesin bence.
![]()
Keşke bir anlık daha dayansaydı 10 u geçerdi.Sanırsam reklama girdi.Şimdi de Galip Derviş başlıyor.
![]()
Arka Sokaklar'da boşlukta 9 Reyting aldı tüm Yapımlar yayındayken 5 Reyting aldı.boşlukçular fırsat bilip reytinglerini arttırmış..Adını kalbine çizdim ve lale devri.....Umarım galipde artışa geçer....Lale devri iyi hoşda artık bitmeli konu nerden nereye geldi birde o zümrüte kafa tutan kadın varya acaip sinirime dokunuyor![]()