Bugünün saraylısı reklam 22:33 iki anlıkta gitti daha da yükselemez.
Dizi bu bölüm iyice düşerBS sanki uçuyorda yarım saatte bir reklam veriyor😕
Bugünün saraylısı reklam 22:33 iki anlıkta gitti daha da yükselemez.
Dizi bu bölüm iyice düşerBS sanki uçuyorda yarım saatte bir reklam veriyor😕
Elinizdeki diziyi Show'a kaptırıp şimdi ATV'den dizimi dileniyorsunuz.Bugünün Saraylısı FOX'a Cumartesi için (19.30) gelsin.Bekleriz.
![]()
Bugünün Saraylısı FOX'a Cumartesi için (19.30) gelsin.Bekleriz.
![]()
Reklama girmese 4 reytingi geçicekmişiz.Dizi bu bölüm iyice düşerA\B`de de 5`i geçemez bence
Ama haftaya FH show'da yayınlanırsa Avşar film Fox'un da gazlamasıyla BS'yi 21'de başlatabilirReklama girmese 4 reytingi geçicekmişiz.
karadayı-kurtlar vadisi gibi 4 reklam olmaz ki bu diziye,3 reklamla idare edemezmi.
Nesi yuh yaa aldiniz garanti 5 reytingli diziyi. Bırak şu AKY'yi boşluk dizisinden hayır gelmez
Üslübuna dikkat et,asker arkadaşı değiliz biz.Kaptırma değil o canım benim. Koliba zaten her şeyi önceden düşünmüş çakal şirket.
@Fks14 çalışırlar ama belirli şartlarla.![]()
aynı diziyi izlediğimizden şüphe eder oldum )) oynamak konusunda savaşa kafayı taktı ve fatihe oynama konusunda bir kelime bile etmedi. senin için ve diziyi yanlış anlayan için o konuşmanın özetiDizinin ilk bölümlerini izleseydin Ayşe'nin Fath'in hiç konuşmasından hiçbirşey anlamadiğini bunu Fatih'e bile söylediğini görürdün) Kaldı ki dizide zaten Ayşen'in takıldiği nokta "oyuncak" kelimesi.
Boşluğu beni ilgilendirmez seviyom ben böyle dizileri.Nesi yuh yaa aldiniz garanti 5 reytingli diziyi. Bırak şu AKY'yi boşluk dizisinden hayır gelmez![]()
avrupada mı bitti türkiyede devam ediyor ))))Bugünün Saraylısı Reklamlar Bitti 22.46