14 Aralık 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

Rıza Baba çok iyi gidiyor. :) Acun Şefkat Tepe'ye yine geçilecek gibi. :)

rıza baba süper dediğimden de yüksek almıs..umarım reklama girmezde 7.32 ve üzeriyi görür.. :)

acuna cumartesileri bir haller oluyor şoka giriyor...bu kadar yapım karşısında ne yapacağını şaşırıyor yarın yine 12 lere fırlar....

vee rıza baba reklama girdi aslında tam vakti sayılırda 1-2dk daha bekleyemedinmi be rıza babaaa

aşağlama dedi de o cümlede aşağlama nerde ???? orda aşağlama da yok aslında. orda olsa olsa fatihi aşağlamak var. ayşenin ve fatihin dünyasında saf olmak, partilere değil deniz kenarında takılmak şaşalı giyinmek erdem değil. onun için fatihin begendi kızlardan değil ve ayşe için bu erdem ve bu ayşenin tercihi . burda fatih savaşı aşaglıyor sen ayşen gibi erdemli kızları begenemezsin çünkü senin dünyan dandik

kısacası direk sözzsel bir aşağlamak yok felsefik bir aşaglama var ayşen sözssel aşaglamaları bile anlamazken fatihin aşağlamasını!!! anlaması büyük gelişme ayşen adına ama iki sahne sonra üftadenin aşağlamalarını siğneye çekti yine )))

olayda yanlış anlaşılma var aşağılama yok

fatih savaşa diyorki sen böyle temiz kalpli bir kızın duygularıyla oynuyorsun

bizim temiz kalpli kız ayşende aptal(saf) olduğu için senin gibi bir karaktersize kanıyor. diyor fatih..

burda kimse kimseyi aşağılamıyor sadece fatih kimin ne olduğunu hangi karakterde olduğunu açıklıyor

yani fok a fok dersen fok aşağılanırmı ? hayır sadece nesneye ismiyle hitap etmiş olursun?

burda fatih dürüst bir karakteri çiziyor
savaş para için kişisel menfaatleri için herşeyi yapacak bir karakteri yansıtıyor
ayşen saf bir kız o kadar safki bazen saflıkla aptallığın aynı şey olduğunu hatırlatıyor insana..

neyse dizi başladı ya ben kaçtım kendinize iyi bakın:)

hadiyaa rıza baba 2 dk önce reklama girince 7 gelmemiş ..ama yarın çok iyi bir artış bekliyorum...

Bugünün Saraylısı reklamdı ve liste`de yok :) Sevdaluk son anlığına girmiş

ayşen çok sevdiği aynaya 320 veremedi ama sehpa için 380 verdi neden aynaya o kadar para vermedi ilginç ))) bu ayşenin işlerine akıl sır ermiyor )))