haluk yoksa bu mesajı ben yazarım sıranı bekle .ss
Adam antreman yapıyor.Kendi kanallarına geçecek dizi nasıl olsa.
haluk yoksa bu mesajı ben yazarım sıranı bekle .ss
Fatih Harbiye @fatihharbiye 2 dk
Koliba Film olarak Fatih Harbiye dizisi için yaptığımız ortak çalışmadan dolayı@FOXTurkiye ye teşekkür ederiz pic.twitter.com/Yh2hh3v6Ah
onu kaybetmek kolay mı tns-sbt nin bozuk sistemleri bile etki edemez ona efsanetül mefsane isimlerin başı oRıza Baba reklamda listeden kaybolmamış.![]()
o da doğruAdam antreman yapıyor.Kendi kanallarına geçecek dizi nasıl olsa.![]()
o da doğruama hep transfer hep transfer show cualrın star için 2 yıl önce dediklerini bir bir ortaya dökme vakti geldi gibi
![]()
objektiflik işteShow'a geçince çalmak olmuyor transfer oluyor zaten.
Eskiden Show'dan çaldı diye yakınırlardı şimdi Fox'dan transfer ettik diye seviniyorlar.![]()
Bölümün bitmesini bile beklemediler!!
fox kurnazlı yapıp diziyi erken başlatmasaydı koliba yapım bu açıklamayı yapmazdı sanırım.Bölümün bitmesini bile beklemediler!!
Kaç kere dedim yine aynı şeyi yapıyorsun yazık.Show'a geçince çalmak olmuyor transfer oluyor zaten.
Eskiden Show'dan çaldı diye yakınırlardı şimdi Fox'dan transfer ettik diye seviniyorlar.![]()
kanal warsKaç kere dedim yine aynı şeyi yapıyorsun yazık.
fox kurnazlı yapıp diziyi erken başlatmasaydı koliba yapım bu açıklamayı yapmazdı sanırım.
Transfer için hiçkimse sevinmiyorShow'a geçince çalmak olmuyor transfer oluyor zaten.