NOW Karagül - Dizi Yorumları

Murat'ın gelmesine daha var yalnız o tahminin yanlış. :D Ayşe Ebru'nun küçülmüş hali diyorsun da Ayşe ilk kez isyan ediyor böyle. Normalde mıymıyın tekiydi. :D

Ayak Seslerini duydum ben rahat ol.1 aya geliyor.Zaten Ocak denmemişmiydi.(b)

Ayşe Arada Baran'ada isyan ediyor.İzlediğim bölümlerde baya dediğim dedik bir kızdı.Bence İleri Bölümlerde Ebru ile Baran kaynaşmasında Ayşe'nin etkisi olacak gibi.:D

Ayak Seslerini duydum ben rahat ol.1 aya geliyor.Zaten Ocak denmemişmiydi.(b)

Ayşe Arada Baran'ada isyan ediyor.İzlediğim bölümlerde baya dediğim dedik bir kızdı.Bence İleri Bölümlerde Ebru ile Baran kaynaşmasında Ayşe'nin etkisi olacak gibi.:D
Ebru ile Baran'ın araları çok kötü değil zaten şuan gayet iyiler yani. :)

Ada'ya sevgili geldi @dizi kolik :D Özlem çalışmalara başlamış. :D Fragman güzel.
Demiştim. :X

Bu arada MaşAllah çok yakışıklı bir sevgili bulunmuş. Tam istediğim gibi Valla. Şükrü Avşar gerçekten cast konusunda baya iyi isimler seçiyor bu dizisi için. Tebrik ederim. Ada ile baya bir uyum içinde olacakları belli. :)

Demiştim. :X

Bu arada MaşAllah çok yakışıklı bir sevgili bulunmuş. Tam istediğim gibi Valla. Şükrü Avşar gerçekten cast konusunda baya iyi isimler seçiyor bu dizisi için. Tebrik ederim. Ada ile baya bir uyum içinde olacakları belli. :)

Ama önce Maya tanışacak ve hoşlanacak galiba. :D

ote="dizi kolik, post: 1578808, member: 85458"]Fragmanı henüz izlemedim ama Burak Çelik gelmiş. Maya hoşlanmasın ya. :T:[/quote]
Ari Maya hoslansin sonra kavga ciksin aralarinda daha iyi :D

Abi nasıl bi fragman ya bayıldım resmen :D Haftaya 15 görürse şaşırmayın anlıklarda.. :)

Uzun zamandan sonra Fragmani begendim yine. Narinime ne oluyor acaba Oguz komutan ne güzel bagirdi öyle hanim da gitmis Narin kaldi :) ayrica mezarlik sahnesini de cok merak ediyorum iki kadinin yaninda iki erkek var Murat döndügünde ne olacak acaba

2 Bölümdür izlemiyorum. Olaylar iyice çığrından çıkmış. :X

Bu hafta sonu izlemeye çalışacağım vaktim olursa. :)