Yalan Dünya 66. Bölüm Fragmanı, Fotoğrafları ve Özeti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Evet işte hep düşük aldığımda geç geldiğimiz mesajlarımı koy buraya ben de forumu terk edeyim bir daha da girmeyeyim.

İddia ettiğin şeyi şimdi burada kanıtlayamazsan "yalancı" konumuna düşeceksin malesef...

Mesaj sayısına gelince 2 seneden fazla oldu bu forumdayım. Olsun o kadar. Matematiksel işlem yap böl bakalım aya kaç mesaj düşüyor. :)
İşlem yapmayı çok iyi bilseydin , o bölme sonucunda benim mesaj sayımım daha olduğunu kavrar ; bu lafı söylemezdin bile. :)
Herkes herşeyi biliyor be görüyor, bir kişinin demesiyle yalancı olunmuyor, sakin revan :)

İşlem yapmayı çok iyi bilseydin , o bölme sonucunda benim mesaj sayımım daha olduğunu kavrar ; bu lafı söylemezdin bile. :)
Herkes herşeyi biliyor be görüyor, bir kişinin demesiyle yalancı olunmuyor, sakin revan :)
Ben sakinim. Sen ortaya bir iddia atıyorsun madem kanıtla. :)

Hayır her zaman dediğimden kastım, yd her düştüğünde geç gelmiyosun anlamında. :) anlamışsındır umarım? :):)
Neyse Yakup. Ben Yalan Dünyanın reytinginden utanmam. Er ya da geç yorumlarım çünkü bütün işim reyting değil ki oturup onu bekleyeyim.

Yalan Dünya şu an da 3 senedir de piyasanın en iyi komedi dizisi. Komedilerin fazla izlenmediği apaçık ortada. Bence 3. Sezonunda bile Yalan Dünya harika gidiyor. Diğer komediler 3. Sezonunda bu rakamı bile zor görüyorlar.

Neyse Yakup. Ben Yalan Dünyanın reytinginden utanmam. Er ya da geç yorumlarım çünkü bütün işim reyting değil ki oturup onu bekleyeyim.

Yalan Dünya şu an da 3 senedir de piyasanın en iyi komedi dizisi. Komedilerin fazla izlenmediği apaçık ortada. Bence 3. Sezonunda bile Yalan Dünya harika gidiyor. Diğer komediler 3. Sezonunda bu rakamı bile zor görüyorlar.
Peki. :):)

Akşam olsada izlesek. :( . Yalnız Kanal D hiç Fragman vermiyor hiç görmedim. :( .

Aynen ben de. :( Kuzenim dün full Arka Sokakları izliyordu full İnadına Yaşamak reklamı gördüm ben. :(
Hep diyorum eskiden beri kıymetini bilmiyor Kanal D Yalan Dünya'nın nasılsa İç Yapım diye. :) . Ama en çok Reklam Spot'u alan ve AB'de en çok izlenen 2. Dizi'si oysa ki. :) .

Hep diyorum eskiden beri kıymetini bilmiyor Kanal D Yalan Dünya'nın nasılsa İç Yapım diye. :) . Ama en çok Reklam Spot'u alan ve AB'de en çok izlenen 2. Dizi'si oysa ki. :) .
Kim ne derse desin A/B kitlesi en sağlam dizilerden biri.

Zamanında İntikam da Merhamet de geçiyordu A/B`de onu ama şimdi onlara bak Yalan Dünyaya bak. Güneşi Beklerken de elbet birgün düşecek. Düşmeyen çok az dizi vardır ama yine de Yalan Dünya A/B`de iyi kalacak.

Düşmeyen çok az dizi vardır dedim ama malesef çoğu yapımcı işin suyunu çıkarmadan bırakmıyor diziyi. Ay Yapım bu konuda bir tek istikrarlı. 80 bölümse 80 bölüm çekip kapatıyor dükkanı. Dizi kaç alırsa alsın.

Kim ne derse desin A/B kitlesi en sağlam dizilerden biri.

Zamanında İntikam da Merhamet de geçiyordu A/B`de onu ama şimdi onlara bak Yalan Dünyaya bak. Güneşi Beklerken de elbet birgün düşecek. Düşmeyen çok az dizi vardır ama yine de Yalan Dünya A/B`de iyi kalacak.

Düşmeyen çok az dizi vardır dedim ama malesef çoğu yapımcı işin suyunu çıkarmadan bırakmıyor diziyi. Ay Yapım bu konuda bir tek istikrarlı. 80 bölümse 80 bölüm çekip kapatıyor dükkanı. Dizi kaç alırsa alsın.
Haklısın.... Bakalım bu akşam iyi bir artış bekliyorum geçen Yıl tam şu zamanlarda bayağı artmıştı. Galiba Bugün Ne Giysem Bölüm'üydü. :X .

Demin Arka Sokaklar'ı izlerken gördüm Fragman'ı. :X .

Haklısın.... Bakalım bu akşam iyi bir artış bekliyorum geçen Yıl tam şu zamanlarda bayağı artmıştı. Galiba Bugün Ne Giysem bölümüydü. :X .

Demin Arka Sokaklar'ı izlerken gördüm Fragman'ı. :X .
Yok Bugün Ne Giysem bölümü Pazartesiye denk gelmişti o zamanlar 6-7`ye düşmüştü. :X Sonra Survivor gelince toparlanda 8`e fırladı.

Geçen sezonun en yüksek reytingi 9.64`tü o da 28. bölümde aldı. Zerrin ile Tülayın çalıntı telefon macerası. :X

En yüksek Total reytingi 5.52`di. O da 37. bölüm. Yılbaşından dönerkene. :X

Yok Bugün Ne Giysem bölümü Pazartesiye denk gelmişti o zamanlar 6-7`ye düşmüştü. :X Sonra Survivor gelince toparlanda 8`e fırladı.

Geçen sezonun en yüksek reytingi 9.64`tü o da 28. bölümde aldı. Zerrin ile Tülayın çalıntı telefon macerası. :X

En yüksek Total reytingi 5.52`di. O da 37. bölüm. Yılbaşından dönerkene. :X
Bakalım bu akşam Karagül'ü geçicez mi. :X . Ama Bugün Ne Giysem , Yılbaşı ve Zerrin'in Telefon macerası çok güzel Bölüm'lerdi. Ben Burdan Atlarım. :X .