WesTxCoasT
Favori Üye
Bölüm müthiş mantık hatalarıyla dolu bitince ayrıntılı analiz yaparım özellikle Karanın attığı haplar ne çabuk eriyor öyle şurubun içinde. 
Niye bakmamaya dedinBakmamaya gayret ediyorum ama gözüme çarptı aşagıdan sesi gelince de bayağı Aşk adamı yapmışlar.,
.
Şimdi izlemiyorum Yazın İzliycem.Niye bakmamaya dedin
Peki şuanda ne izliyorsunŞimdi izlemiyorum Yazın İzliycem..
Yani..
Bu bile gelişme gecen hafta sbt de en fazla12.80 mi ne almıştık diye hatırlıyorum13.81 bugün 14'ü göremedik.atv 22:45'de başlasa baride diğer anlık bölünmese
Enteresan değişik bir fantezi kusura bakma anladımHiçbir şey.
enaz 1 reytingde tns'de artmışızdır diye düşünüyorum.Bu bile gelişme gecen hafta sbt de en fazla12.80 mi ne almıştık diye hatırlıyorum
ZannetmiyorumSafiyenin konuştuğu kel adamdan şüphe ediyorum yüce majeste olabilir belki.![]()
inşaallah artış bekliyoruz tabi ki ab grubunda daenaz 1 reytingde tns'de artmışızdır diye düşünüyorum.
Yani evdekiler Perşembe'leri ZKFO'yu izliyorlar arada Vadi açılıyor ben de küçük TV'de izlemek istemiyorum.Bu bile gelişme gecen hafta sbt de en fazla12.80 mi ne almıştık diye hatırlıyorum
Enteresan değişik bir fantezi kusura bakma anladım
AnladımYani evdekiler Perşembe ZKFO'yu izliyorlar arada Vadi açılıyor ben de küçük TV'de izlemek istemiyorum.
ben bile utandım,abdulheyi düşünemiyorum.Abdülheyi diskoya götürdü Gaye![]()