Taktik iyi. Seyirci çekmeye çalışıyorlar.Kanal D @KanalD2 sn
İntikam yeni bölümüyle başlıyor!#sonsans
İntikam da Revenge gibi önceki bölümlerde yaşananları gösteriyor.![]()
Taktik iyi. Seyirci çekmeye çalışıyorlar.Kanal D @KanalD2 sn
İntikam yeni bölümüyle başlıyor!#sonsans
İntikam da Revenge gibi önceki bölümlerde yaşananları gösteriyor.![]()
Her kısmı da reklam olacak değil ya yahu.Bitmiştir ya da bir kısmı Reklam'lar olabilir haftaya denesek daha doğru.,
.
Bitmiştir ya da bir kısmı Reklam'lar olabilir haftaya denesek daha doğru.,
.
İnadına Yaşamak çok çok kötü gitmiş maalesef anlıklarda. 2.bölümde ve bu bölümde ilk bölümün tadını alamadım maalesef. Bölümde tempo yine bölümün sonunda arttı..
Doğru tahmin etmişim 21.45 - 22.00 3 DK ve 21.02 - 21.15 13 DK Reklam'lar oluyor onun haricinde yükselmiş İlk Anlık hariç ama yetmez maalesef ki.Her kısmı da reklam olacak değil ya yahu.![]()
Gelecek Hafta şimdi Sonuncusu sayılmaz.Neyse 1 tanesi tuttu en azından.![]()
oran orantı çöktü şu an 😱Vadi 13 görmüş. Yani tns'de 15 falan alır.![]()
Tns'de 2 reyting fazla çıkıyor vadi. Nesini beğenmedin oran orantımın?oran orantı çöktü şu an 😱
bilmem 2 yetmez 5 tir bence o dikkatli bakTns'de 2 reyting fazla çıkıyor vadi. Nesini beğenmedin oran orantımın?![]()
Abartma lo işte sbt'de 12 alıyor tns'de 14.bilmem 2 yetmez 5 tir bence o dikkatli bak![]()
Rolude berbat nerde ucurumdaki rolu nerde burdaki siginti roluİnadına Yaşamak hayal kırıklığı maalesef.. Denise Capezza'ya yazık oldu.
İlk bölümde güzeldi ama oyuncular ilk bölüm için tam oturtamamıştı rolünlerini, o yüzden anlayışla karşılarım ama ben yinede çok beğendim. Bu bölümde ise heyecan arttı dizide, entrika üstüne entrika. Aslında tam @denizz19'un seveceği dizilerden birisi. Umarım izlemiştir Firuze'mi.Firuze güzel bir bölümdü.. Isınmaya başladım diziye![]()