Olur böyle hatalar, yakup hepsini onarlarkarıştı caroline in hollandadan gelen bir madigudisi vardı o sandım şimdi hatırladım
Onarlar dan başka bi şey bulamadım ama olsun.
Olur böyle hatalar, yakup hepsini onarlarkarıştı caroline in hollandadan gelen bir madigudisi vardı o sandım şimdi hatırladım
Yine mi reklama girdi?Altındağlı listeye girememiş. Reklam düzenini beğenmedim tam yükseleceği anlıkta reklama koydular.
Evet.Aslıda baya güzel kız. )))))
Yine mi reklama girdi?
Daha 2. Bölümünde bu ne böyle üst üste reklam... Kötü olmuş..
birkaç bölüm önce kan kaybından ölücem diye zırlıyordu adamdaki şansa bak@xemrexxx adam rusu takmış koluna geziyor
Zalım dunya, hayatın posası hep bize düşer zaten..birkaç bölüm önce kan kaybından ölücem diye zırlıyordu adamdaki şansa bak
Karadayı'da reklam Sanırım sonuçlar bu kadar yakın cıkınca atv'de düzeni değiştirdi seyirci kaptırmak istemiyorO Ses'le Karadayı kıyasıya yarışıyorlar. O Ses reklam 21.25.
O da mantıklı aslında boşlukta O Ses izlenir ama Karadayı izlenmez. Ee Karadayı da deneyecek tabii bir şeyler Acun'u geçmek için. )))Karadayı'da reklam Sanırım sonuçlar bu kadar yakın cıkınca atv'de düzeni değiştirdi seyirci kaptırmak istemiyor