alıştık ve ilk kazma halini bıraktıcidden cahit karizma baya ilk başlarda öyle değildi noldu adama böyle
eyvallah aga sizleri bırakamayacağımı biliyosun zaten nasılsın iyisindir inşallahHoş geldin aga gitmeyeceğinden emindim zaten. @takas
bir tek ben inandım herhalde takasın bi daha gelmeyeceği konusundaHoş geldin aga gitmeyeceğinden emindim zaten. @takas
eyvallah aga sizleri bırakamayacağımı biliyosun zaten nasılsın iyisindir inşallah
abi onlar daha önceden tecrübelilerbir tek ben inandım herhalde takasın bi daha gelmeyeceği konusunda
yeni olmanın dezavantajlarıabi onlar daha önceden tecrübeliler
şaka yapıyorum bu sefer gerçekten gidecektim ama sizleri bırakamadımyeni olmanın dezavantajları
12 saattir yazetenin sitesineyim gına geldiartık çıkacaksa çıksın Dayanacak gücüm kalmadı Gözler gidiyor
abartmış biraz çıkınca izleriz işte sallıyo zaten 12 saatmişBu kadar önemseme aga
12 saat rekor kırmış aga adamabartmış biraz çıkınca izleriz işte sallıyo zaten 12 saatmiş
ya sallıyo aga ne 12 saat beklemesi sanki ne bekliyo akşam çıkıcak dedik karadayıyı izlerken görürüz zaten12 saat rekor kırmış aga adam
Şaka yapıyorum zaten okadar kalması imkanı yok heycan yaptı çocuk ondanya sallıyo aga ne 12 saat beklemesi sanki ne bekliyo akşam çıkıcak dedik karadayıyı izlerken görürüz zaten
Tamam hadi 10 saat olsun 1 saatte sınavdı 9 oldu dersin ortalarında da bakmıştım hepsinin toplamı en az 5 olmuşturya sallıyo aga ne 12 saat beklemesi sanki ne bekliyo akşam çıkıcak dedik karadayıyı izlerken görürüz zaten
aga arada bakarsın en fazla 12 saat falan gerçek dışı rakamlar lütfenTamam hadi 10 saat olsun 1 saatte sınavdı 9 oldu dersin ortalarında da bakmıştım hepsinin toplamı en az 5 olmuştur
Tamam hadi 10 saat olsun 1 saatte sınavdı 9 oldu dersin ortalarında da bakmıştım hepsinin toplamı en az 5 olmuştur