doksanlar zaten vurulmayı bekliyor aile sıcaklığı yansıtan ilk komedi dizisi doksanları zaten etkileyecektibu dizi en büyük darbeyi doksanlar'a vuracak.
çarşamba günü iyi reytingler alacaktır.
iyi olursa muhteşem yüzyıl hariç diğer tüm rakipleri sollar.doksanlar zaten vurulmayı bekliyor aile sıcaklığı yansıtan ilk komedi dizisi doksanları zaten etkileyecekti![]()
yeni dizi tutturmak zor işiyi olursa muhteşem yüzyıl hariç diğer tüm rakipleri sollar.
sümbül ağanın yerine my ye dahil olacak kabul etti kendisi![]()
hürrem teyze ile iyi partner olurlar benceYandik![]()
hürrem teyze ile iyi partner olurlar bence![]()
Hıncından Hürrem'e saldırır. Bir bölümde kellesi gider bence.sümbül ağanın yerine my ye dahil olacak kabul etti kendisi![]()
kafamda garip resimler belirdi şu an o yüzden ben uyumaya gidiyorum bir kötü oldum düşününceO bence Hürreme yakin olmak icin kabul etmistir![]()
fahriye var orada 2 erkek gücünde maşallahHıncından Hürrem'e saldırır. Bir bölümde kellesi gider bence.![]()
Akıbeti bellisiz henüz ama büyük bir ihtimalle bu hafta yayınlanmayacak. Zaten yayınlanmasın da zaten, Sevdaluk'un tekrarı verilsin.Çok konuşudu bu dizi tutmasını isterim usta oyuncular var bayada emek verilmiş ne olucak bakalım Pis Yediliye ne oldu![]()
Daha fazla da alabilir
İntikam'ı karıştırma.Dedikodumu yapmayin carsambayi bekleyin dedik yahu o kadar.
Daha fazla da alabilirIntikam o haliyle 3 aliyorsa
![]()
Çarşamba gelse de Hürrem teyze ile Musti'nin Sevdaluk'u çatır çatır yiyişini görsek.Savasta her yol mubahtir![]()