"Sevdaluk" Dizisinin Saati Sonunda Belli Oldu!

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,060
Yapımcılığını BKM Film'in üstlendiği ve başrollerinde Demet Akbağ, Erdal Özyağcılar, Cengiz Bozkurt, Devin Özgür Çınar, İbrahim Kendirci ve Tuğçe Kurşunoğlu'nun üstlendiği bir karadeniz dizisi olan "Sevdaluk" dizisinin yayın saati sonunda belli oldu!

Çarşamba akşamı Show TV'de başlayacak olan dizi yayın günü yeniden Çarşamba'ya alınan Pis Yedili'nin olmasından dolayı kafaları karıştırmıştı. Ancak Show TV sonunda doğru kararı alarak "Sevdaluk" dizisi gibi hem senaryosu hem de dev isimlerin bulunduğu oyuncu kadrosuyla ekrana gelecek olan diziyi harcamadı ve saatini değiştirmedi.

Dev oyuncu kadrosuyla ve senaryosuyla "Sevdaluk" Çarşamba 20.00'da Show TV'de başlıyor!

cMUrVJLEccC8LaEzund4byr9.jpg

Evet artik tüm forum carsambaya odaklandi. Hürrem kac parcaya bölecek acaba o sinir ile :D

Bakalım Pis Yedili'yi harcadıklarına değecek mi? :X

Show TV sonunda doğru kararı verdi nihayet. @denizz19 derin bir oh çekelim. :X

Pis Yedili harcanmaz bence. Bu dizinin ardından saat 22.45'te yayınlansa Total'de 3'ün altına düşmez dizi. :)
Ben de bilemedim şimdi. Pis Yedili nerdeyse 5 alıyordu. Malum tns'de yeni dizi tutturmak imkansıza yakın artık. Sevdaluk Pis Yedili kadar alamazsa durum kötü. :)

Ben de bilemedim şimdi. Pis Yedili nerdeyse 5 alıyordu. Malum tns'de yeni dizi tutturmak imkansıza yakın artık. Sevdaluk Pis Yedili kadar alamazsa durum kötü. :)
Sevdaluk Pis Yedili kadar alamazsa Pis Yedili eski saatine alınır zaten ve yine aynı oranları almaya devam eder. Ama Sevdaluk'un bir 4-5 bölüm günü ve saaitiyle oynamamalı kesinlikle Show TV. :)

Sevdaluk Pis Yedili kadar alamazsa Pis Yedili eski saatine alınır zaten ve yine aynı oranları almaya devam eder. Ama Sevdaluk'un bir 4-5 bölüm günü ve saaitiyle oynamamalı kesinlikle Show TV. :)
Show bence de saatiyle oynamamalı. Aky o yüzden düştü işte. Pis Yedili'nin nedense pt-2'de pek iyi gideceğini düşünmüyorum. Sevdaluk tutmazsa Show'un işi zor. :)

Show bence de saatiyle oynamamalı. Aky o yüzden düştü işte. Pis Yedili'nin nedense pt-2'de pek iyi gideceğini düşünmüyorum. Sevdaluk tutmazsa Show'un işi zor. :)
Bir sürü dizi aldı zaten kanal. Sevdaluk İnş. tutar ama ola ki tutmadı, Pis Yedili'de düzelmedi ki daha yayınlanacak olan çok dizileri var...

Sevdaluk yılın dizisi olacak gencler sakin olun ya hep ya hic :D
İnş. bekliyoruz bakalım. :)

Ilk bolum her seyi belli etmeyecek elbette ama reytingine gore zaten anlasilir bir seyler :D
Ben bir önceki mesajımda dedim zaten 4-5 bölüm günü ve saatiyle oynanmasın diye. 4-5 bölümün sonunda reytingler hala isteneni elde edememişse değiştirsinler ama İnş. başarılı olacak dizi. :)

dizi tutmaz diyecem ama tutmasını istiyorum hayırlısı