Kasım 2013 Ayının En Favori Üyesi - Final

En Favori Üye Kim Olsun ?

• destere

Oy: 12 41.4%
  • china_shangai

Oy: 15 51.7%
  • sürgünüm

Oy: 2 6.9%

• Kullanılan toplam oy
    29
  • Anket kapatılmış .
bundan sonraki oylamada kim karşısında olursa olsun oyum sürgünüm agama gidecek şimdi oylamaya bakıyorum sürgünüme versem değişen bişey olmayacak bende abime verdim yani china_shangai

Öncelikle bana oy veren herkese çok teşekkürler oy vermeyen arkadaşlarında canları saolsun değerli iki kardeşim @destere@sürgünüm le birlikte bu yarışmanın içinde olmak benim için şereftir ikisinide çok severim inanın bunu bütün samimiyetimle söylüyorum iki arkadaşımda benden fazlasıyla hak ediyorlar kim kazanırsa kazansın forum kazanacak

Öncelikle bana oy veren herkese çok teşekkürler oy vermeyen arkadaşlarında canları saolsun değerli iki kardeşim @destere@sürgünüm le birlikte bu yarışmanın içinde olmak benim için şereftir ikisinide çok severim inanın bunu bütün samimiyetimle söylüyorum iki arkadaşımda benden fazlasıyla hak ediyorlar kim kazanırsa kazansın forum kazanacak

teşekürler

çok sağol.baştan beri hep senin kazanmasını istiyordum
önümüzdeki ayda @destere kazansın.
bende daha buralardayım benimde kazanacağım zamanlar gelecektir.
bende inan destere ve seni çok seviyorum