Oyumu kullandım. Evvelden beri konuştuğum, konuşmaktan zevk aldığım ve forumda bende ki yeri farklı olan ender kişilerden 1 tanesi olan ; DESTERE'ye oyum.
Öncelikle bana oy veren herkese çok teşekkürler oy vermeyen arkadaşlarında canları saolsun değerli iki kardeşim @destere@sürgünüm le birlikte bu yarışmanın içinde olmak benim için şereftir ikisinide çok severim inanın bunu bütün samimiyetimle söylüyorum iki arkadaşımda benden fazlasıyla hak ediyorlar kim kazanırsa kazansın forum kazanacak
çok sağol.baştan beri hep senin kazanmasını istiyordumÖncelikle bana oy veren herkese çok teşekkürler oy vermeyen arkadaşlarında canları saolsun değerli iki kardeşim @destere@sürgünüm le birlikte bu yarışmanın içinde olmak benim için şereftir ikisinide çok severim inanın bunu bütün samimiyetimle söylüyorum iki arkadaşımda benden fazlasıyla hak ediyorlar kim kazanırsa kazansın forum kazanacak
Cok saol.kardeşimçok sağol.baştan beri hep senin kazanmasını istiyordum
önümüzdeki ayda @destere kazansın.
bende daha buralardayım benimde kazanacağım zamanlar gelecektir.
bende inan destere ve seni çok seviyorum
yaş sıralaması yaptım china>sürgünüm>destere bu durumda sürgünüm ortanca oluyor ortancalar genelde ezilir türkiyede ezilenlerin yanında olduğımdan sürgünüm diyorumBilmem ki