FF Futbu Ligi 7. Sezon Başvuruları Başladı!

Çok kolay bir oyun, futbolun içinde olan birisi kesin sevecektir zaten. :)

Oyun başladıktan sonra biz de yardımcı oluruz, katılımını beklerim. :)

Yeterince takip etmiyorsun. :D
Bilmiyorum görmedim pek şuan şoktayım zaten. 😱 .

" :) :) " , " :D " hep şu ikisi vardı sende. :A .

Abi önce futbu.com 'a girip kayit oluyorsun buradaki kullandigim nick ile kayit olursan iyi olur.
Ondan sonra kura cekimi ve lig'in yüklenmesini bekliyoruz.

Yüklendikten sonra senin takiminin oyunculari "kadro" altinda görünüyor. Her oyuncunun farkli yetenekleri var. Kaleci, defans, orta saha ve forvet oyunculari ayri ayri. Her oyuncunun farkli puanlamalari var, örnegin birinin atak puani yüksektir, digerinin defans puani.

Senin yapman gereken antrenman ayarlari, ilk 11 ve taktigi secmek hergün. Tabi baska ayarlar da yapabiliyorsun örnek olarak stadyum gelirlerini kendin ayarliyorsun yani bilet fiyatlari falan. Transferler yapabiliyorsun, onun icin kasif kiraliyorsun ve istedigin mevkiiye oyuncu aratiyorsun, bulursa iyi, ona göre paran varsa transfer yapiyorsun.

Sonuc olarak sen menajersin, sadece ayarlamalar yapiyorsun ve ona göre her gece 23.00'de antrenmanlar yapiliyor, 00.00'da maclar oynaniyor ve daha sonra bu bölümde sonuclar paylasiliyor, tabi sen maclar oynandiktan sonra 3-5 dk. sonra maclari gidip izleyebiliyorsun en önemli anlarini, yazili olarak sadece.

Oyuncularinin yetenek puanlari haric moral ve kondisyon puanlarida oluyor. Onlari yükseltmek icin antrenmanda kondisyon, moral ve yetenek teknik ekibi oluyor 3'er tane. Genc oyuncular daha cabuk yetenegini gelistiriyor ve onlar gelistikce degeri artiyor, takim degeri artiyor. Istersen satabiliyorsun tabi, transfer listesine giriyor, almak isteyen aliyor, belki yurt disindan alabilende oluyor. Fiyatina göre iste.
kayıt oldum şu cevabı verdiler,Şu an aktif lig bulunmamaktadır. Lütfen birkaç gün sonra tekrar deneyin.
şimdi neyapıcam?

kayıt oldum şu cevabı verdiler,Şu an aktif lig bulunmamaktadır. Lütfen birkaç gün sonra tekrar deneyin.
şimdi neyapıcam?

İngiltere ligini oynayacagiz. İlk mesajda bulunan 20 takimi kendi istegine göre sirala ve OzaNa gönder özel mesajla. Kura cekilecek yarin ve ona göre sana cikan takim verilecek ve lig yüklenecek. Daha sonra futbu'da dediklerimi görürsün :)

İngiltere ligini oynayacagiz. İlk mesajda bulunan 20 takimi kendi istegine göre sirala ve OzaNa gönder özel mesajla. Kura cekilecek yarin ve ona göre sana cikan takim verilecek ve lig yüklenecek. Daha sonra futbu'da dediklerimi görürsün :)
Arsenal'in gelmesi için ne yapmalıyım
birde ozana nerden ulaşıcam kendisini tanımıyorum bile!

Arsenal'i ilk siraya yazacaksin o zaman. Ama baskalarida yazdiysa onlarla kuraya gireceksin ve sansin varsa belki takim senin olur. OzaN bizim Admin OzaN, ilk mesajdaki kisi bu konuda :D

Tanımıyorum bile deyince ister istemez güldüm. :D

Hala başvurmadıysan; https://fav10.net/conversations/add?to=OzaN linke tıkla başlığa futbu yaz. Mesaj kısmına da aşağıdaki takımları kendi isteğine göre sıralayıp yaz. Sonra altta Konuşma Başlat'a tıkla.

Takımları yazarken konuda yazılı olan şu olayı göz önünde bulundur. :)

İlk kez başvuranlar için başvuru notları

FF Futbu Ligi başvuruları değerlendirilirken bir takım, öncelikle o takımı en üst sıradan isteyen kişi verilir. Bu nedenle en güçlü takımları üst sıralara sıralamak yanlış bir tercih olabilir ve alt sıralardan bir tercihinizi almanıza neden olabilir. Örneğin Manchester United - Chelsea - Arsenal şeklinde bir sıralama yaparsanız ikinci sıradaki tercihiniz olan Chelsea'nin size gelmesi için tek ihtimal Chelsea'yi birinci sıradan tercih eden kimsenin olmamasıdır. Eğer ilk sıraya West Bromwich'i yazarsanız ve başka kimse West Bromwich'i ilk sıraya yazmazsa West Bromwich'i almanız kesindir.

Takım listesi:

Liverpool
Chelsea
Manchester City
Arsenal
Stoke City
Tottenham Hotspur
Manchester United
West Ham United
Norwich City
Southampton
Cardiff City
Newcastle United
Aston Villa
Crystal Palace
Everton
Swensea City
Fulham
Hull City
Sunderland
West Bromwich

Tanımıyorum bile deyince ister istemez güldüm. :D

Hala başvurmadıysan; https://fav10.net/conversations/add?to=OzaN linke tıkla başlığa futbu yaz. Mesaj kısmına da aşağıdaki takımları kendi isteğine göre sıralayıp yaz. Sonra altta Konuşma Başlat'a tıkla.

Takımları yazarken konuda yazılı olan şu olayı göz önünde bulundur. :)

İlk kez başvuranlar için başvuru notları

FF Futbu Ligi başvuruları değerlendirilirken bir takım, öncelikle o takımı en üst sıradan isteyen kişi verilir. Bu nedenle en güçlü takımları üst sıralara sıralamak yanlış bir tercih olabilir ve alt sıralardan bir tercihinizi almanıza neden olabilir. Örneğin Manchester United - Chelsea - Arsenal şeklinde bir sıralama yaparsanız ikinci sıradaki tercihiniz olan Chelsea'nin size gelmesi için tek ihtimal Chelsea'yi birinci sıradan tercih eden kimsenin olmamasıdır. Eğer ilk sıraya West Bromwich'i yazarsanız ve başka kimse West Bromwich'i ilk sıraya yazmazsa West Bromwich'i almanız kesindir.

Takım listesi:

Liverpool
Chelsea
Manchester City
Arsenal
Stoke City
Tottenham Hotspur
Manchester United
West Ham United
Norwich City
Southampton
Cardiff City
Newcastle United
Aston Villa
Crystal Palace
Everton
Swensea City
Fulham
Hull City
Sunderland
West Bromwich
ara tara bulup başvurmuştum,yinede sağol.