5 alır yapmayın arkadaşlar.
Evet ayni fikirdeyim@sürgünüm 5 alamaz bence ama 4 alır umarım.
@Pasham Bence de zor gibi Ay Yapım ile Kanal D. Çünkü araları mesafeli biraz.
@beyazsoy Dizilerdeki yanlışlara bu kadar çok takılı kalma. Sonuçta dizi bu her şey olabilir.
20:45 - 21:00#sbt#reyting'leri 1) STAR: 9.17 2) SMNYL TV: 7.54 3) FOX: 5.58 4) ATV: 4.46 5) KANALD: 4.42
Fatih Harbiye bu anlıkta da muhteşem sonuç almış. Dizinin tutmasına çok sevindim. Özellikle Koliba adına. Çünkü onlar şansız bir yapım şirketiydi
@Ahmad maşallah BS döktürmüş.
AS 4.42 alarak gayet iyi gitmiş. Kanal D adına sevindim.
ben de takmıyorum zaten şakasına yazıdm. zaten bir ben değil seyircide pek takmıyor diziyi))))@beyazsoy Dizilerdeki yanlışlara bu kadar çok takılı kalma. Sonuçta dizi bu her şey olabilir.
Dün Arka Sokaklar'ı izlerkem Fragman'ı çıktı Galip Derviş'in çok heyecanlı bomba filan kesin yükselecektir. . Adını Kalbime Yazdı olmasa izlerdim. .Bir kaç gündür düzelen ab sonuçları karşısında galip derviş nasıl gidicek merak ettim ab si iyi gelmeli bakalım ne gelecek hayal kırıklığı olmasında...
tns'de daha yüksek çıkacaktır.atv'nin dizileri genelde öyle.Bugünün Saraylısı çok iyi umarım TNS`de de artış yaşar
İnşallah dizim yükseliş yakalar.Galip Derviş özellikle AB grubunda çok iyi sonuçlar alacaktır yarın bence.
Yükselir ama benim de İzle'mem lazım. . Ama İzle'miycem Panpa'm. .İnşallah dizim yükseliş yakalar.
hakkıdır rıza babanın
İzle de 10 reyting görsün panpa.Yükselir ama benim de izlemem lazım. . Ama izlemiycem Panpa'm. .