Aralık 2013 Yönetici Değerlendirme Anketleri

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,401
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
2013'ün sonlarına girilirken uzun bir aradan sonra yeniden yöneticiler için bir değerlendirme anketi yapalım ve güncel durumu görelim. :)

Yeni sistemdeki ilk oylama olduğu için şu an anket sayfası görsel olarak basit bir düzeyde oldu belki ama işlevi önemli. :)

Dürüst bir şekilde oylarınızı bekliyoruz, görüşleriniz bizim için önemli. :)

Editörler için de benzer bir anket yapılacaktır.

Oy kullanmak için: https://fav10.net/pages/deger/

Pazar gecesine kadar oylama devam edecektir...

Bende bu sözü nereden kaptım diyordum. :)
tam adamından kapmışsın senin mod seçildiğidiğin oylama incelenmeli bence bu sözünden sonra :F

neyse şikayetlerle ilgilenme kısmına herkese iyi dedim sonuçta kim bakıyor ciddi ciddi bilmiyoruz kimseye hak geçmesin :F
aktiflik kısmında kendi aktifliğimi düşünerek puan verdim o yüzden tek bir yöneticiye çok iyi dedim o da kanaldan :A

tam adamından kapmışsın senin mod seçildiğidiğin oylama incelenmeli bence bu sözünden sonra :F

neyse şikayetlerle ilgilenme kısmına herkese iyi dedim sonuçta kim bakıyor ciddi ciddi bilmiyoruz kimseye hak geçmesin :F
aktiflik kısmında kendi aktifliğimi düşünerek puan verdim o yüzden tek bir yöneticiye çok iyi dedim o da kanaldan :A
Şikayetlerle ilgilenme seçeneğinde sadece yöneticilerin oyları geçerli sayılacak.

Bundan sonra oy kullanacaklar(Yönetimdekiler hariç) için söylüyorum; o kısımları doldurmanıza gerek yok. :)

Değerlendirmemi yaptım. Umarız ki hakeden hakettiği yerde kalır, haketmeyen haketmediği yerden gider. :)

Sanırım geçen gün aklıma gelmişti bu konu:X Bu ay kullanmayacağim oy filan:X