5 Aralık 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

kanald şokun dibini yaşiyor.
showtv unutulmuş.
bide denek ailelere sorum var: firuze ve inadina yaşmak Stvdizilernden neyi eksik yahoo?

İnadına yaşamak izliyorum iyi hoş ama çok durgun bi dizi:( Heycanlı sahneler bi turlu gelmek bilmiyor gelsede sonda geliyor😕 Bitmesine yarım saat kalmiş adamlar yeni hareketleniyor:(

hayalk gücünü kullan azıcık :)

kıbrıslı(hallederiz kadir abimiz) döktürüyor, çok farklı bir tip çizmiş burda...
bizim şesu aynı şesu, saçlar gitmiş kel görünmüş :))

İnadına yaşamak izliyorum iyi hoş ama çok durgun bi dizi:( Heycanlı sahneler bi turlu gelmek bilmiyor gelsede sonda geliyor😕 Bitmesine yarım saat kalmiş adamlar yeni hareketleniyor:(

geçen hafta ilk bölümü diye çok hareketli yapmışlar sanırım, bundan sonra bu tempoda giderse işimiz yaş:)

kıbrıslı(hallederiz kadir abimiz) döktürüyor, çok farklı bir tip çizmiş burda...
bizim şesu aynı şesu, saçlar gitmiş kel görünmüş :))

geçen hafta ilk bölümü diye çok hareketli yapmışlar sanırım, bundan sonra bu tempoda giderse işimiz yaş:)
Şesu harbiden hala "Şesu" gibi :F Güya ABD'ye gidip oyunculuk eğitimi ne almişti öyle diyordu:X Şu anki tempo iyi ama 5'dk öncesine kadar ölüyordum sıkıntıdan:X

İnadına Yaşamak aramızda kalsının özetine bile geçildi bu sayede dizi diplerde...kanal d ye büyük geçmiş olsun ve en önemlisi biz izleyiciye :)

Inadina Yasamak KVP'nin dönmesi ve yeni dizi sebebiyle baya bir düsmüs. Firuze düsük gidiyor. Anliklarda 4 almasini beklerdim.

ZKFO bu aksam cok güldürüyor sanirim. :)