Sinema Kristen Stewart

Neferet

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
18
Puanı
259
Alacakaranlık filminden anlayabildiğim tek şey olan fıstık.Kendini beğenmemiş olması dolayısıyla "ben bunu bi görsem 'yemişim lan asosyalliği şunla az muhabbet ediim" diyeceğim ve edeceğim insan.İyi ki 90'lı lan 1 yaştan bişey olmaz xD

:D

kristen_stewart.jpg

bu bağyan.

Çok şeker,burnu kalkmamış,yolda hayranını görse halini hatrını sorup geyik muhabbeti yapacak ve aldığı ödülü düşürecek kadar kendini beğenmemiş alçakgönüllü Parvati'm (Hint Tanrıçası'ymış).Ultra tırt Alacakaranlık filmini bile izletti...

güncel gibi,ne dersiniz?

Tıvaylayt filminde Bella rolünü oynamasını hazmedemediğim insan.Okuyanlar biliyorlardır, Bella'nın içi kaşar.Böyle bir insana böyle dandik rol olmamış.Alice'i falan oynayabilirdi.Yani New Moon'a bile razıyım ama lütfen,Eclipse filmine başka Bella bulun.Jenna Jameson cuk oturur.Bu oyuncuyu böyle rollerde görmeyi içim kaldırmıyor...

Baktım güzel kız araştırdım kendisini :D uyumlu bi çift olabilirdik kendisiyle koşullar farklı olsaydı LD

neyse,o makarna markası isimli kızı oynamasın.Jane var favori karakterim onu oynasın.Bella'ya da artık bülent ersoy'u falan koyuverin LD

Güncel.Biz hala mal mal kız şöyle kız böyle diyortuz,Robert Pattinson kızı yemiş bile.Bella'ya özenip Taylor Lautner'la da yakalatıp da beni kendinden soğutmaz umarım.Gerçi sanmıyorum,sadece rolü kaşar.He Robert'la ayrıldığını açıkladıktan sonra olursa bişey olmaz,gayet doğal bişey.
http://www.imnotobsessed.com/photogallery?nid=61414&fid=48361#photogallery-title

He bir de,kız artık nasıl bir arızaya tutulmuşsa alt dudağını parça pinçik etmiş.Üstüne bir de yalıyor lan.Hadi kan çıksa anlıycam...
http://www.collegehumor.com/video:1921868

Flood için kusura bakmayın,mecburum...

Kısa saç olmadı.

Çokm güzel çok seksi ve çok sevimli ama hafif soğuk yüzü var onun dışında acayip iyi birisi.
Karşılaştığım her filmini izliyorum ama en sevdiğim tabi Alacakaranlık Serisi.Bence çok güzel yakışmışta seriye.

Öve öve bitiremeyeceğim biri.:D

Çokm güzel çok seksi ve çok sevimli ama hafif soğuk yüzü var onun dışında acayip iyi birisi.
Karşılaştığım her filmini izliyorum ama en sevdiğim tabi Alacakaranlık Serisi.Bence çok güzel yakışmışta seriye.

Öve öve bitiremeyeceğim biri.:D

Yüzü gercekten soguk :D