Firuze Dizisi Başlamadan Gün Değiştirdi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,081
Puanı
1,060
Boyut Film'in bu sezon Show Tv için hazırladığı "Firuze" dizisi başlamadan gün değiştirdi!

Başrollerini Ceren Hindistan, Fırat Çelik, Ceyda Ateş, Haluk Piyes'in paylaştığı, Engin Şenkan, Aytaç Öztuna, Murat Göksu, Özay Fecht, Taner Barlas ve Yıldız Kültür'den oluşan kadrosuyla dikkat çeken dizi "Firuze"nin daha önce 5 Aralık Perşembe başlayacağı açıklanmıştı.

Genel Yönetmen&Senaryo'su Mahsun Kırmızıgül'e ait olan ve yönetmenliğini Cemal Şan'ın yaptığı "Firuze" dizisi başlamadan yayın gününü değiştirdi ve 3 Aralık Salı başlayacağı açıklandı.

Aynı gün yayınlanan bir diğer Boyut Film dizisi "Benim İçin Üzülme" de Salı'da kalmaya devam ediyor.

Ancak her iki dizinin de saati henüz netleşmedi. Salı diye tanıtılan Firuze dizisinin yarın başlayacak olmasına rağmen Show tv sitesinde bununla ilgili bir bilgi yok.

İşte Salı başlayacağına dair fragman:

Moderatörün son düzenlenenleri:
Salı daha iyi, Perşembe'ye göre sanki. BİÜ'ye yazık olacak o belli. :)

Dizi başlamadan bitecek diye korkuyorum.:F

benim için üzülme hangi gün olacak peki.Pt2'De babaanneler izlemezler.Perşembe mi olur ki.:D

Show TV, bu hafta showuna baslayacakti ama beklentiler hüsran. Tek tek gün degisimine gidiyor.

Bence Show TV hafta içi haberini de 18.30 alacak ve dizilerini erken yayına sokacak.

Bu nasil bir hata.. Fragmanda 5 Aralik Sali yaziliyor ancak 5 Aralik Persembe oluyor..

Fragman yanlış 5 Aralık Perşembe oluyor BİÜ'nün yerinde kalması gerek. :) :)

Hata var da. Salı mı hata tarih mi hata orasını çözemedim. :X

Belli bir hatayı görüyorsan. :) Neden konusunu açıyorsun ki. :)
Yorumları okurken dikkat ettim hata olduğuna. Ben Salının 3 Aralık olduğunu biliyorum konuda da 3 aralık yazmışım hatta ama bir sitede Salı diye okuyunca hemen vakit kaybetmeyim dedim, şimdi yorumları okurken 5 Aralık yazılığına dikkat ettim fragmanda. :)

Show kendi bile hatasını görmemiş ben yanlış yapamazmıyım? :D

Yorumları okurken dikkat ettim hata olduğuna. Ben Salının 3 Aralık olduğunu biliyorum konuda da 3 aralık yazmışım hatta ama bir sitede Salı diye okuyunca hemen vakit kaybetmeyim dedim, şimdi yorumları okurken 5 Aralık yazılığına dikkat ettim fragmanda. :)

Show kendi bile hatasını görmemiş ben yanlış yapamazmıyım? :D
Ok. :) .

Yalnız benim bildiğim Fragman'ları Boyut Film yapıp İnternet'e yayıyor Show TV böyle yayınlamıyor ki. :) @xemrexxx .

Perşembe başlasın dizi. İnadına Yaşamak zaten tuttu sıkıntı olmaz. :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...