Bence tadında bitecekti ne güzel.Hayranları iyilik yaptığını mı düşünüyor..
![]()
bencede bitsin ama düşük bitsin istemiyorum ben.
Bence tadında bitecekti ne güzel.Hayranları iyilik yaptığını mı düşünüyor..
![]()
yok artık 23:15 mi dizi artık 02 ye kadar devam eder reytingleri kötü gider
Diziye Pazartesi yolu göründü. Ama bence bu akşamdan itibaren olmalıydı Lale Devri. BSK'yı at Fatih Harbiye'nin arkasına zaten bitiyor.![]()
Yeter artık yeter iftira atma adama.Gani başlardı gene Twitter'da saatinden dolayı.![]()
Yeter artık yeter iftira atma adama.Bi şey yazdığı yok.
.
Pis Yedili Çarşamba 22.15 olsa bari Gani'cim üzülmesin ya.Meşgul şu an ondan atamıyor. Pis Yedili'sine gün arıyordur ortada kaldı.![]()
![]()
Pis Yedili Çarşamba 22.15 olsa bari Gani'cim üzülmesin ya.![]()
.
Nereden çıkardın. 😛 Ben sen miyim olum.Sevdaluk tutsun başlarsın Pis Yedili gitsin uzasın Sevdaluk.![]()
o nasıl oluyo dizi 1:45 dk. falan sürüyo 30 dk. da reklamlara koy 2:15 dk. oluyo en erken 01:30 da bitebilir senin dediğine göre dizi 1:15 dk. falan sürecek ve reklam vermeyecek00.30'da bitecek gözüküyor..
o nasıl oluyo dizi 1:45 dk. falan sürüyo 30 dk. da reklamlara koy 2:15 dk. oluyo en erken 01:30 da bitebilir senin dediğine göre dizi 1:15 dk. falan sürecek ve reklam vermeyecek![]()
Bence dizi Babam Sınıfta Kaldı bittikten sonra Pazartesi'ye geçecek. Bu haftayı da sayarsak 2 hafta sonra bitecek dizi. Lale Devri bu yüzden 1 bölüm ikiye bölünerek yayınlanacak 2 hafta. Sonra Pazartesi'ye geçecek.![]()