olsun panpa o da büyükbaşlar ve feodolite grubundan bahsediyi sen deGönderme yaptım panpa pompy gibi onun kadar olamam ama Ekli dosyayı görüntüle 24618Ekli dosyayı görüntüle 24619
olsun panpa o da büyükbaşlar ve feodolite grubundan bahsediyi sen deGönderme yaptım panpa pompy gibi onun kadar olamam ama Ekli dosyayı görüntüle 24618Ekli dosyayı görüntüle 24619
Çok çok komik gülecek bi şey mi var ben mi kaçırıyorum. Anlamadım. 😕Pis Yedili A/B'de 55.olmuş
Kartal'ı ben de sevmiom. On da birlikte antilik yaparız FOX'ta olmazsa.Daha dur Kartal'ın da yeni dizisi başlayacak.
show a müstehak hürrem teyze nin önüne yeni yem atıcaz diye tutmuş işi yerinden oynatırsa böyle olurÇok çok komik gülecek bi şey mi var ben mi kaçırıyorum. Anlamadım. 😕
Kartal'ı ben de sevmiom. On da birlikte antilik yaparız FOX'ta olmazsa.
Ocak'ta yeni bir diziniz olun bence olabiliretesi var. Ama Kartal'a gıcık olurum açık ve net.Eğer yine FOX'ta olursa pes derim o kadar laftan sonra. Örneklerini gördük gerçi Seyhan gibi.
Ocak'ta yeni bir diziniz olun bence olabiliretesi var. Ama Kartal'a gıcık olurum açık ve net.
Evvelden çalıştı mi hiç FOX ile. Ben hatırlamıyorum.Süreç Film olsun yapımcısı bu aralar iyi gidiyor.
Evvelden çalıştı mi hiç FOX ile. Ben hatırlamıyorum.
çalışmasa nolacak fox uma her şey yakışırEvvelden çalıştı mi hiç FOX ile. Ben hatırlamıyorum.
çalışmasa nolacak fox uma her şey yakışır
Yok tabii ki olur. Meraktan sordum. Yapar yaparda FOX'a Tayfun Güneyer'in dizisi denk gelirse ne olacak. Buğra kahrolur o yazdığı mesajından ötürü.Yok her şeyin bir ilki var.
Yok tabii ki olur. Meraktan sordum. Yapar yaparda FOX'a Tayfun Güneyer'in dizisi denk gelirse ne olacak. Buğra kahrolur o yazdığı mesajdan ötürü.
Artık normal diziyide beceremiyor ki bkzn : Şu ATV'de ki dizi. Yok adamda yetenek.Komedi yazmazsa olabilir.
Artık normal diziyide beceremiyor ki bkzn : Şu ATV'de ki dizi. Yok adamda yetenek.
Geçen sene yazdı ya yabancı bir adam vardı hani başrolünde. 8 bölüm mü ne sürdü.Şimdi hangi diziyi yazıyor
Geçen sene yazdı ya yabancı bir adam vardı hani başrolünde. 8 bölüm mü ne sürdü.
Komediye benzer bir yanı yoktu olsun o da tutmadı sonuçta Sürec'i batırdı adam. Bir antipatim var onada.He Yağmurdan Kaçarken o da komedi sayılır.
Komediye benzer bir yanı yoktu olsun o da tutmadı sonuçta Sürec'i batırdı adam. Bir antipatim var onada.