'Emel Acar ile En Baştan' Yeni Kanalında!

xBUGRAx

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
20,577
Puanı
1,060
Geçtiğimiz sezon Show TV ekranlarında yayınlanan 'Emel Acar ile En Baştan' programı ekranlara yeni kanalında dönüyor!

Ünlü modacı Emel Acar'ın sunumuyla ekranlara gelen program artık Kanaltürk'te yayınlanacak. Cumartesi ve Pazar günleri yayınlanacak olan programda başvuru yapan izleyiciler arasından seçilen bir kadın tepeden tırnağa değişime uğrayacak.

'Emel Acar ile En Baştan' 7 Aralık Cumartesi Kanaltürk'te başlıyor!

iNJBZvA3szNRsILIBtNT45ml.jpg

attan inip eşeğe binmek deyimi vardır ya
bu eşekten inip sıpaya binmiş durumu:)

Kanaltürk bence kaliteli bir kanal ama malesef reytingsiz :( Program için hayırli olsun

Kanaltürk bence kaliteli bir kanal ama malesef reytingsiz :( Program için hayırli olsun

nesi kaliteli doğru dürüst hangi proğramı varki hep kiloyla alınan filmlerden ve ıvırzıvır proğramlardan oluşuyor kaliteyi neresinde gördün merak ettim?

Kanaltürk'ü ben de kalitesiz buluyorum. Bu sezon Fatmagül'ün Suçu Ne ve Pasaport dışında hiç izlemiyorum. :D

nesi kaliteli doğru dürüst hangi proğramı varki hep kiloyla alınan filmlerden ve ıvırzıvır proğramlardan oluşuyor kaliteyi neresinde gördün merak ettim?
yani reyting sisteminde olmayan ve ya reyting sisteminde olan fakat az izlenen kanallara bakıldığında kaliteli diyorum :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,656
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919