PANA Film'den Açıklama Geldi!

Yakamoz-Asi

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
41,532
Puanı
1,060

Bahadır Özdener ve Cüneyt Aysan'ın ayrıldığı yönünde haberlere PANA Film'den açıklama geldi.

Açıklamada, iki senaristinde PANA Film A.Ş.'in ortakları olduğunu ve ortaklıktan ayrılmalarının söz konusu olmadığı ifade edildi.

Senaryo grubunda zaman zaman değisikliğin olabileceğini, bu sebeple bir ay önce kan tazeleme ve yorgunluk sebebiyle iki senaristinde kendi istekleriyle diğer senarist arkadaşlarına görevi bıraktıkları ifade edildi.

12l6YbC6c0fsL9muhC56VH4P.jpg

senaryo ekibinden ayrıldıkları doğru şirket ortaklığı devam ediyor

zaten bu sezon başında konsept cüneyt aysan yazıyordu ve daha sonra da pana yazım ekibi oldu bir gariplikler olduğu belliydi neyse hayırlısı olsun

sanırım bu durumda senaristler bile kurtlar vadesinden sıkılmış))) ama izleyenler sıkılmamış.. insan sıkıla sıkıla bir işte çalışması pek verimli olmazdı böyle daha iyi olmus

Bence desteklerini esirgemeyeceklerdir yinede her ne kadar ayrildik deselerde.

ya vadiden ne oyuncular ne senaristler ne konpest danışmaları gitti ama 11 yıldır hep ayakta ve zirvede kan değişimi iyidir

Diziye olumsuz bir etkisi olmayacaktır ayrılmalarının..

Vadi’nin Bahadır Özdener ve Cüneyt Aysan haricinde bir senaryo ekibi varmış. Hatta Akif de bir süredir senaryo ekibindeymiş.Şimdi nasıl şişirildiği belli oldu :A
Cüneyt Aysan ve Bahadır Özdenerin ayrılmasından sonra Necati Şaşmaz işi sıkı tutuyormuş ve senaryoyu kendisi yazıyormuş.Hatta üstat bazen şirkette sabahlıyormuş.Hatta kurguya ve montaja da müdahale ediyormuş.Burada üstatın çalışkanlığı ön plana çıkıyor.Cüneyt Aysan-Bahadır Özdener-Raci Şaşmaz yönlendiriyormuş onları senaryo konusunda.İnşallah kısa süre sonra hiç değilse seneye Cüneyt Aysan,Bahadır Özdener ve Raci Şaşmaz dönerler

Vadi’nin Bahadır Özdener ve Cüneyt Aysan haricinde bir senaryo ekibi varmış. Hatta Akif de bir süredir senaryo ekibindeymiş.Şimdi nasıl şişirildiği belli oldu :A
Cüneyt Aysan ve Bahadır Özdenerin ayrılmasından sonra Necati Şaşmaz işi sıkı tutuyormuş ve senaryoyu kendisi yazıyormuş.Hatta üstat bazen şirkette sabahlıyormuş.Hatta kurguya ve montaja da müdahale ediyormuş.Burada üstatın çalışkanlığı ön plana çıkıyor.Cüneyt Aysan-Bahadır Özdener-Raci Şaşmaz yönlendiriyormuş onları senaryo konusunda.İnşallah kısa süre sonra hiç değilse seneye Cüneyt Aysan,Bahadır Özdener ve Raci Şaşmaz dönerler
boşver taze kanlar iyidir ben akifle necatinin sernaryo yazımına katıldığına inanmıyorum

boşver taze kanlar iyidir ben akifle necatinin sernaryo yazımına katıldığına inanmıyorum
Olsun aga ya o üçlü bir daha bulunmaz Vadi onlar sayesinde bu noktalara kadar geldi :) Vadi forumunda okuduğuma göre öyleymiş :) Belli olmaz

AGA DEMİŞİM @CHİNA_SHANGAİ abi kusura bakma :( Alışmışım

@china_shangai

Son düzenleme:
problem şurada başlıyor,pana yazım grubuna atv aynı zamanda ben onu çok sevdim dizinide yazdırıyor.
bu genç adamlar kimse bu iki iş yükünün altından kalkamıyorlar
atv biran önce boçs'e final yapmalı.

problem şurada başlıyor,pana yazım grubuna atv aynı zamanda ben onu çok sevdim dizinide yazdırıyor.
bu genç adamlar kimse bu iki iş yükünün altından kalkamıyorlar
atv biran önce boçs'e final yapmalı.
zaten bahadır özdener kanal 24 te bir programda ben işi gücü bıraktım bütün mesaimi boçs dizisine ayırdım dediğini izledim

Forum İstatistikleri

Konular
176,656
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919