Arzum Onan Dizi Oyunculuğunu Bıraktı.!

sokak sanati

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
58,379
Puanı
1,060
3f02e1477e6c72aca070d33de6d68763.jpg

Başarılı oyuncu Arzum Onan hayranlarını son açıklamasıyla üzdü.Onan artık dizilerde oynamayacağını söyledi.

Ünlü oyuncu iyi bir sinema projesinde yer alabileceğini ancak iyi bir dizide yer almak istemediğini şu cümlelerle anlattı.

Onan, "Diziler son derece hızlı tüketiliyor. Üretim alanı olarak da gittikçe irtifa kaybettiğini düşünüyorum. Rekabet ortamı, çalışma şartları, dizi süreleri bana uygun değil. Oğlumla vakit geçirmek her zaman önceliğim" şeklinde konuştu.

Onan haftalık 35 bin teklif edilen projeler olduğunu ancak dizilerde yer almak istemediği için kabul etmediğinide 9 yıldır uğraştığı heykeltıraşçılık ile uğraşırken daha mutlu olduğunu söyledi.​

zaten uzun zamandır ortalıklarda görünmüyordu onun yerine eşi baya tutmayan projelerde yer alıyor

bnece sana dedi.Billy dalga geçmek amaçlı yazdı diye düşündü China o nedenle sen atlamış oldun.:D

Niye ki tanımam mı gerekiyordu???

Uzun zamandır ekranda olmadığı için dalga geçtiğini düşündüm şahsen ben.Tanıman gerekmiyor elbet ama zaten uzun zamandır ekranda az görünen birinin böyle açıklama yapması ve üstüne senin yorumun bende öyle bir intiba bıraktı.:D

tanımıyorda ola bilir 2004`te yayımlanmış bir dizi sonuçta ve bu kadın daha sonra ortalıklarda yok :T: ben soruyu ciddi kabul ettim :bhr:

Ama china'nın itirafındada gördüğümüz gibi bendeki intiba uyanıyor insanda o nedenle söyledim.Sorun yok ortada.:D

bnece sana dedi.Billy dalga geçmek amaçlı yazdı diye düşündü China o nedenle sen atlamış oldun.:D

Uzun zamandır ekranda olmadığı için dalga geçtiğini düşündüm şahsen ben.Tanıman gerekmiyor elbet ama zaten uzun zamandır ekranda az görünen birinin böyle açıklama yapması ve üstüne senin yorumun bende öyle bir intiba bıraktı.:D
Daha once hic gormedim ve izlemedigim icin once ki dizilerini merak ettim ondan sordum ben :X