Yayın Akışımız Değişiyor Mu?

Yakamoz-Asi

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
35,374
Puanı
1,061
JjezRGAT79TDrN7kvkAephMs.jpg

2013 yılının son ayına girmek üzereyken Türk televizyonlarında yeni projeler yerini almaya başlıyor. Özellikle Show TV’nin neredeyse tüm yayın akışını değiştireceği önümüzdeki hafta birçok yapımı etkileyebilecek mi?

YENI DIZILER####
#####
DIZIKANALGÜNSAATBASLAMA TARIHI
Inadina YasamakKanal DPersembe20:0028.11.2013
Cesur HemsireAtvPazar20:0001.12.2013
AltindagliShow TVPazartesi20:0002.12.2013
Gönül HirsiziTRT 1Pazartesi22:4002.12.2013
VicdanKanal DCarsamba20:0003.12.2013
SevdalukShow TVCarsamba20:0004.12.2013
FiruzeShow TVPersembe20:0005.12.2013
Ask Ekmek Ve HayallerShow TVPazar20:0008.12.2013
#####

show.jpg

Show TV gelecek hafta uzun süredir beklenen ‚show’una‘ başlıyor. Neredeyse hergün yeni bir dizi ile ekranda olacak olan kanal, rakiplerine soğuk terler döktürebilecek mi?

Gelecek hafta 4 yeni diziyi ekrana sürecek olan kanal, iki hafta sonra bir yeni dizi daha ekrana sürecek ve böylece tüm yayın akışını değiştirmiş olacak. Bilindiği gibi ‘Pis Yedili’ gün değiştirmiş ve cumartesi gününe alınmıştı. Daha önceden başlayan yeni dizi ‚Adını Kalbime Yazdım‘ ise yine cumartesi günleri idare ediyor. Biteceği söylenen ve bu karardan vazgeçilen ‚Dila Hanım‘ ise son haftalarda oldukça formunda.

Yayın tarihi daha duyrulmayan ‘Saklı Kalan’ ise büyük ihtimal salı günleri ekrana gelecek. ‚Benim Için Üzülme’nin akibeti ne olacak göreceğiz.

SHOW TV YAYIN AKISI##
###
PAZARTESIALTINDAGLI20:00
SALIBENIM ICIN ÜZÜLME20:00
CARSAMBASEVDALUK20:00
PERSEMBEFIRUZE20:00
CUMADILA HANIM20:00
CUMARTESIPIS YEDILI19:45
#ADINI KALBIME YAZDIM22:00
PAZARASK EKMEK HAYALLER19:45

761d422071ade4db773a3661058a8b14._.jpg

Bu sezon suların durulmadığı kanal olan Kanal D’de ise neredeyse her hafta birşeyler değişiyor. Büyük umutlarla başlayan ‚Kayıp‘ en son Pazartesi gününe alındı lakin orada da pek umut vermiyor. Yeni dizisi Çalıkuşu ise saat değiştirdi ve bundan böyle ikinci kuşakta ekrana gelecek. A. Ş.K ile istediği oranları alamayan kanal gün ve saatini değiştirdi, keza yerine önümüzdeki hafta yeni dizisi ‚Vicdan‘ geliyor. Merhamet ise uzun zaman daha ekranda olacağını sanmıyorum.

En beklenmeyen değişiklik ise perşembe günü yaşanıyor. Bu akşam Kanal D yeni dizisi ‚Inadına Yaşamak’ı görücüye çıkarıyor ve bu sebeple ‚Intikam‘ dizisini ikinci kuşağa attı. O gün yayınlanan ‚Galip Derviş‘ ise cumartesi günü ikinci kuşağa gitti. Cuma günleri yayınlanan ‚Yalan Dünya‘ her ne kadar AB grubunda idare etsede kanalı pek memnun ettiği söylenemez.

Karşısında Acun Medya olmasına rağmen tek memnun olduğu günler ise haftasonu olsa gerek. ‚Arka Sokaklar‘ ve yaz aylarında başlayan ‚Güneşi Beklerken‘ kanalı idare ediyor.

KANAL D YAYIN AKISI##
###
PAZARTESIKAYIP20:00
#A.S.K22:00
SALICALIKUSU22:00
CARSAMBAVICDAN20:00
#MERHAMET22:00
PERSEMBEINADINA YASAMAK20:00
#INTIKAM22:00
CUMAYALAN DÜNYA20:00
CUMARTESIARKA SOKAKLAR20:00
#GALIP DERVIS23:00
PAZARGÜNESI BEKLERKEN20:00

c222fc794428d1011f57cc47925da150._.jpg

Geçen hafta yaptığım araştırmaya göre kanal ‚Kurtlar Vadisi Pusu‘ ve ‚Karadayı ‘ sayesinde ön sıralarda gözüküyor. Yakında ‚Ben Onu Çok Sevdim‘ final yapacak ve ‚Tatar Ramazan‘ için ise tehlike çanları çalıyor gibi. ‚Doksanlar‘ ise gün değiştirecekti ki bundan son anda vazgeçildi. Cumartesi birinci kuşakta ekrana gelen yeni dizi ‚Bugünün Saraylısı ‘ fena gitmiyor, keza ‘Kaçak’ta iyi oranlar alıyor diyebiliriz.

Kanalın şuan için tek yeni projesi ise önümüzdeki pazar akşamı başlıyor: ‚Cesur Hemsire‘.

ATV YAYIN AKISI##
###
PAZARTESIKARADAYI20:00
SALIKACAK20:00
CARSAMBADOKSANLAR20:00
PERSEMBEKURTLAR VADISI PUSU20:00
CUMAHUZUR SOKAGI20:00
#BEN ONU COK SEVDIM22:00
CUMARTESIBUGÜNÜN SARAYLISI20:00
PAZARCESUR HEMSIRE20:00
#TATAR RAMAZAN21:50

star.jpg

Acun Medya’nın programlarının yayın akışının dört gününü doldurması ile fazla dizisi olmayan Star TV, çarşamba günleri Muhteşem Yüzyıl ile sezon sonuna kadar devam edecektir. Perşembe günü ise yeni başlayan ‘Aramızda Kalsın’ iyi oranlar alıyor. Yaz aylarında başlayan ‘Benim Hala Umudum Var’ ise kanalı yayınlandığı kuşakta idare ediyor. Cuma günü ise iyi oranlar alarak yeni diziler arasında en başarılı dizi olarak görünen ‘Medcezir’ yayınlanmakta. ‘Leyla ile Mecnun’un devamı olarak görülen ‘Ben De Özledim’ orta derece devam ediyor. Bir Erkek Bir Kadın’da idare ediyor diyebiliriz.

Kanalın şuan için yeni bir projesi olmayacak gibi. Gelecek sezon Acun Medya’nın kanaldan ayrılması ile bakalım neler olacak. Yeni bir Kanal D vakası doğacak mı?

STAR TV YAYIN AKISI##
###
PAZARTESIO SES TÜRKIYE20:00
SALIO SES TÜRKIYE20:00
CARSAMBAMUHTESEM YÜZYIL20:00
PERSEMBEARAMIZDA KALSIN20:00
#BENIM HALA UMUDUM VAR22:30
CUMAMEDCEZIR20:00
#BEN DE ÖZLEDIM23:30
CUMARTESIYETENEK SIZSINIZ TÜRKIYE20:00
PAZARYETENEK SIZSINIZ TÜRKIYE20:00
#BIR ERKEK BIR KADIN23:30

trt.jpg

TRT’de orta derece giden dizileriyle devam ediyor. Bu hafta gün değişimine uğrayan dizisi ‚Avrupa Avrupa‘ final yaptı ve akabinde yeni başlayan ‚Eski Hikaye‘ saat değiştirerek birinci kuşağa alındı. Böylece dizi çarşamba günleri güçlü bir dizi karşısına alındı.
Pazar günleri yeni dizi ‚Gurbette Aşk – Bir Yastıkta‘ başladı ve kötü oranlarına rağmen içerik olarak çok iyi bir dizi diyebiliriz. Lakin uzun süre tutunacağını düşünmüyorum.
Pazartesi günü ikinci kuşakta ise 'Gönül Hırsızı' başlıyor.

Kanal’ın şuan için tek yeni projesi ‚Kızıl Elma‘ olacak gibi. Osman Sınav’ın başında olduğu proje çok yakında başlayacak.

TRT 1 YAYIN AKISI##
###
PAZARTESIBENI BÖYLE SEV19:50
#GÖNÜL HIRSIZI22:40
SALISEKSENLER19:50
CARSAMBAESKI HIKAYE19:50
PERSEMBEZENGIN KIZ FAKIR OGLAN19:50
CUMABÖYLE BITMESIN19:50
CUMARTESIOSMANLI TOKADI19:50
PAZARGURBETTE ASK - BIR YASTIKTA19:50

samanyolu.jpg

Samanyolu ise 'Küçük Gelin' ve 'Şefkat Tepe' ile haftasonu çok iyi giderken, diğer günler eski ve yeni dizileri ile pek varlık gösteremiyor.

SAMANYOLU TV YAYIN AKISI##
###
PAZARTESIKÜCÜK KIYAMET20:50
SALINIZAMA ADANMIS RUHLAR20:50
CARSAMBAHIYANET SARMALI20:50
PERSEMBEÖTESIZ INSANLAR20:50
CUMA-#
CUMARTESISEFKAT TEPE19:50
PAZARKÜCÜK GELIN19:50

******.jpg

Fox TV'de şuan için bir değişiklik söz konusu gibi görünmüyor. 'Babam Sınıfta Kaldı' yakında final yapacak ve Lale Devri için gün değiştireceği yönünde haberler gelmekte. Pazartesi günü boş geçen kanal'ın yayın akışından ve özellikle dizilerin başlama saatine yönelik sıkıntı devam ediyor.

FOX TV YAYIN AKISI##
###
PAZARTESI--
SALIBIR ASK HIKAYESI22:15
CARSAMBAUMUTSUZ EV KADINLARI22:30
PERSEMBEUMUTSUZ EV KADINLARI22:15
CUMAKARAGÜL20:15
#BABAM SINIFTA KALDI23:30
CUMARTESIFATIH HARBIYE19:30
#LALE DEVRI22:30
PAZARSANA BIR SIR VERECEGIM19:30

@OzaN @Fks14 @takas @xemrexxx @xdragxx @BesaleT @darksaal @xBUGRAx @Polat Şaşmaz @emreemreu @cevaa @destere @EveN @denizz19 @HeisenBerg @Arslan Bey @Forumdash @mrt-06 @berkann @WesTxCoasT @XanTier @Prncss.. @beyazsoy @dizi kolik @Billy Kane @hayret bi şey @AlemTo @yakup09 @RüzgarGülü @legolas9900 @HachiKo @yatutarsa @halukerogluFOX @Almila @*Dream* @Lordly @Reytinger @Maskeli Fedai @Bully @china_shangai @ABAY_06 @sokak sanati @gundix123 @GreatOttoman @KayıpSehir @sürgünüm @berenist @charming

Çalışma güzel olmuş yine eline sağlık @Yakamoz-Asi

Bildirim gelmedi.Kopyala yapıştırmalarda olmuyor galiba bildirim. @Yakamoz-Asi

Bu başlayacak dizilerle en büyük artışı Show'un yaşayacağı belli gibi.başlatacağı diziler tutmaya yakın ama sabır önemli.En az 3-4 hafta günü sabit kalmalı başlayacak dizinin.

Kanal D bu sistemi çözemedi daha.Boş yere uğraşıyor gibi geliyor bana.

Star ile Atv zaten aldı başını gidiyor.

Not: Fox listede yok.Curcuna çıkar diyorum son olarak.:A

En iyi yayın akışına sahip kanal Show ve atv .. Kanal D'nin ki karman çorman, bu akışla bir yerlere varamazlar. Fox zaten vasat.

pompişik düşünce tarzına katılıyorum kanal d ne yapsa olmayacak bu sene :)
şu an my-yd-kayıp ı düzenli aramızda kalsın-gd ve intikam ı ara sıra izliyorum yeni gelen diziler içnide bunlardan daha iyisini göremiyorum o yüzden yine aynı kalır yayın akışım :)

Simdi gelmis olmasi lazim bildirim :D
Dipnot: Fox olayini caktirma :A
fox uma da kolalı gömlek ne güzel yakışır de de aradan sıyrıl bence :X

Eline sağlık. :)

FOX'un yayın akışını bir ay sonra değiştirmek zorunda kalacaktın iyi olmuş eklemediğin. :D (İnş.🙄)

Kanal D'nin durumu kötü görünüyor. Yeni hamleleriyle Pazartesi, Salı ve Çarşamba günlerini ateşe attılar şimdilik. Diğer günler durumlar iyi gibi.

ATV Cuma, Cumartesi ve Pazar dışında çok iyi gidiyor. Kaçak'ı tutturmaları büyük avantaj oldu. Bugünün Saraylısı orta karar ilerliyor. Cesur Hemşire'nin iyi gideceğini sanmıyorum.

Star için söylenecek pek bir şey yok. Acun ve My olmasa durumları bitik. Medcezir'i tutturmaları büyük avantaj onlar için çünkü Acun ve My gidiyor..

Stv'nin hafta sonu aldığı reytingler bile yeter kanalı idare etmek için..

Show'un yayın akışı mantıklı ancak Sevdaluk dışında yeni dizi tutturabileceklerini sanmıyorum. Eski dizileri ise kanalı idare ediyor. :)

Fox'un yayın akışını pek mantıklı bulmuyorum bazı konularda. Cuma ve Cumartesi günü çok iyi, Pazar da ortalama reytingler almasına rağmen diğer günleri sıkıntılı kanalın.

Eline, emeğine sağlık @Yakamoz-Asi çok güzel bir çalışma gerçekten. :)

Son düzenleme:
Kanal D'de Vicdan'ı Çarşamba yaptıysa eğer Show Salı akşamına Saklı Kalan'ı koyabilir o zaman senin içinde @sokak sanati :X

Show TV'nin yayın akışı gerçekten güzel oldu. Tahminlerim doğru çıktı. Altındağlı haricinde diğer yapımların ilk bölümlerinin gayet başarılı bir şekilde gideceğine inanıyorum. :)

"İnadına Yaşamak" nasıl gider hiç bilmiyorum. İlk bölüme bakabilirim ama diğer hafta Firuze başlayacak. Onu izleyeceğim maalesef...

Cesur Hemşire ve Gönül Hırsızı'nın iyi gideceğini pek sanmıyorum...

Kanal D'de Vicdan'ı Çarşamba yaptıysa eğer Show Salı akşamına Saklı Kalan'ı koyabilir o zaman senin içinde @sokak sanati :X

Show TV'nin yayın akışı gerçekten güzel oldu. Tahminlerim doğru çıktı. Altındağlı haricinde diğer yapımların ilk bölümlerinin gayet başarılı bir şekilde gideceğine inanıyorum. :)

"İnadına Yaşamak" nasıl gider hiç bilmiyorum. İlk bölüme bakabilirim ama diğer hafta Firuze başlayacak. Onu izleyeceğim maalesef...

Cesur Hemşire ve Gönül Hırsızı'nın iyi gideceğini pek sanmıyorum...

Evet diğer konuda yorumumu yaptım hatta senide mentionledim.:D

Kanal D iyi yaptı bu atağı.:D

VİCDAN'a bakabilirim o zaman. Bizim kızlar Sevdaluk'u açtırmazlar zaten. "Nerden buluyorsun böyle dizileri?" derler felan. :X

Ama netten izleyeceğim tabii ki Sevdaluk'u da. :)

Tam Show'cu oldun çıktın sende.Geri fidesteyiz artık.:D

Bende zaten netten takip ediyorum dizileri.Tv sarmıyor beni.:D

Tam Show'cu oldun çıktın sende.Geri fidesteyiz artık.:D

Bende zaten netten takip ediyorum dizileri.Tv sarmıyor beni.:D
Show'cu değilim ama dizi kolik'im. Genelde fragmanını beğendiğim dizilerin ilk bölümlerine hep şans veririm. :)

Bir de kaynağım sağ olsun Show TV'nin önemli bir bağlantısı olduğundan Show TV ile ilgili her şeyden haberim oluyor. Diğer kanallardan da lazım öyle bağlantılar. :T:

tns olduğu sürece kanal d ve show TV daha çok yayın akışı değiştirir

Show'cu değilim ama dizi kolik'im. Genelde fragmanını beğendiğim dizilerin ilk bölümlerine hep şans veririm. :)

Bir de kaynağım sağ olsun Show TV'nin önemli bir bağlantısı olduğundan Show TV ile ilgili her şeyden haberim oluyor. Diğer kanallardan da lazım öyle bağlantılar. :T:

Zaman gösterecek diyelim.:DShow yeni ekrana dönüyor.:D