27 Kasım 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

Mahiciler kazanınca Muhteşem Yüzyıl çoşmuş tebrikler işte Mahi farkı. 😎 @xemrexxx , @sokak sanati

Doksanlar Pis Yedili'nin yokluğunda fena artmış. :)

A.Ş.K fena halde düşüşte. :)

Güldür Güldür AB'de iyi gitmiş daha yüksek beklerdim. :)

Kışkırtıcı mesaj bu.:F

Mahi'nin her yeri fark olsa ne yazar.Oğlu olmasa o bir hiç.:DBence Sümbül farkı.:D

la tns bu reytingler nedir ne yapmaya çalışıyon diziyi aniden çok yükselttik hata yaptık yavaş yavaş düşürek mi dedin

aralığın 25 i ab reytingi
25 ASKIN BEDELI STAR TV 1,97 17,84

aralıgın 26 sı ab reytingi yarı yarıya düşürüyor )))

48 ASKIN BEDELI STAR TV 1,05 9,32

aralıgın 27. fazla düşürdük bunun ortadını bulalım diyor ))
34 ASKIN BEDELI STAR TV 1,33 12,97

ah tns agb de olanlar sende de olmaya başladı bu durmlara düşecek şirkemiydin )))

Şuan Kasım'dayız Beyazsoy.:kiki:

TOTAL - AB geçen haftaki sonuçlarla farklar
Muhteşem Yüzyıl +0.35 | +1.65
Doksanlar +2.94 | +3.99
A.Ş.K. -0.38 | -0.26
Merhamet +0.12 | -0.34
Avrupa Avrupa Final +0.04 | +0.61

Mahiciler kazanınca Muhteşem Yüzyıl çoşmuş tebrikler işte Mahi farkı. 😎 @xemrexxx , @sokak sanati

Doksanlar Pis Yedili'nin yokluğunda fena artmış. :)

A.Ş.K fena halde düşüşte. :)

Güldür Güldür AB'de iyi gitmiş daha yüksek beklerdim. :)
ne alaka mahiciler mi kazandı rüstem in mustiye kurduğu tuzağı unuttun galiba :X

Muhteşem yüzyıl iyi gitmiş
Doksanlar dan hic böyle bir performans beklemezdim
Aşk kotu gitmiş
Avrupa avrupa dizinin bitmesi iyi oldu TRT1 icin
Merhamet te düşmüş ab de total de beklemezdim yukselisini

UNUTMA BENİ'NİN ÖZETİ, "RÜZGARLI SOKAK" DİZİSİNİ 3'E KATLADI!
Show Tv'nin günlük dizisi "Rüzgarlı Sokak" dün total grubunda 5 share ile 99'ncu sırada... AB'de ise ilk yüz program arasında yok... Show'un yeni dizisi zaten başladığı günden beri AB grubunda ilk yüze giremiyor... Totalde ise 90 küsuruncu sıralarda yer alıyor... Karşısında yayınlanan Fox'un günlük dizisi "Unutma Beni"nin özetinin bile, dün "Rüzgarlı Sokak"tan neredeyse 3 kat fazla izlendiği göze çarpıyor... "Unutma Beni"nin yeni bölümü ise dün total'de 20 share (tam olarak 19.66) izlenme payı elde ederek, "Rüzgarlı Sokak"tan 4 kat fazla izlendi...
İŞTE TOTAL GRUBUNDA DÜN "UNUTMA BENİ"NİN ÖZETİ VE "RÜZGARLI SOKAK"IN DURUMU:
96245e41abade98cddfc78850f934976.jpg

@mrt-06 @xemrexxx :D

Doksanlar A/B`de 4 reyting artmış helal olsun. Bu hafta kesin yine Yalan Dünyayı geçer. :)

Valla 4 reytinglik artış yaşayan dizilere hayranım. Türkiye çapını göz önünde bulundurursak yaklaşık 3.200.000`kişi artmış seyircisi. Bu 3 milyon küsür kişi bu hafta dizide ne gördü de geldi acaba? :)

Doksanlar A/B`de 4 reyting artmış helal olsun. Bu hafta kesin yine Yalan Dünyayı geçer. :)

Valla 4 reytinglik artış yaşayan dizilere hayranım. Türkiye çapını göz önünde bulundurursak yaklaşık 3.200.000`kişi artmış seyircisi. Bu 3 milyon küsür kişi bu hafta dizide ne gördü de geldi acaba? :)

Pis Yedili yoktu onun seyircisidir. :D

Total 4.57, A/B 3.94

Helal olsun ne diyelim. A/B`de Yalan Dünya 5+`da takıldı kaldı. 3 alanla bir hafta 7`ye tırmanıyor ama bi Yalan Dünya sabit. Hiç mi oynama olmaz. :):)
Demek ki izleyicisi sadık değil olamaz mı bak Salı AS 6'ya fırladı tekrarı. :) :)

Demek ki izleyicisi sadık değil olamaz mı bak Salı AS 6'ya fırladı tekrarı. :) :)
Rıza Babanın tekrarları hava erken kararınca hep yükselmiştur bu belli bir şey. Önceki günlere bak bir yavaş yavaş yükseliyordu.

Yeni bölümden daha fazla alacak yakında. :X

Rıza Babanın tekrarları hava erken kararınca hep yükselmiştur bu belli bir şey. Önceki günlere bak bir yavaş yavaş yükseliyordu.

Yeni bölümden daha fazla alacak yakında. :X
Belli nedenlerden yükselmiş sonuç olarak Doksanlar geçen haftalarda 5.5 alıyordu zaten yükselmesi A.Ş.K. 'ın düşüşü ve Pis Yedili'nin olmayışı ile de iyice pekiştiriyor. :) Bence. :)

my ab de 11 reyting almış süper :oley:

tns nin sihirli değneği yine değmiş doksanlara hadi hayırlısı :F