A.Ş.K Gün ve Saat Değiştirdi

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,515
Puanı
710
c5daab75e1d4952c0715a56a1b5dbfab.jpg

Başrollerini Hazal Kaya,Hakan Kurtaş,Aslı Tandoğan ve Nebahat Çehre'nin paylaştığı Gold yapım imzalı A.Ş.K dizisi çarşamba akşamları bir türlü beklenen reytingi elde edemeyince Kanal D tarafından günü ve saati değiştirildi.A.Ş.K bundan böyle pazartesi akşamları saat 22.00'de ekrana gelecel

Pazartesi boşluk var o saatde izlenebilir ama tam akside ola bilir hızla düşe de bilir :(

Pazartesi Karadayı ve O Ses Türkiye karşısında hiç şansı yok bence finali yakın gibi

İddalı bir diziydi ama beklenileni veremedi çok düşük gidiyodu reytinglerde Pazartesi part 2'de boşlukta ne alır bilmiyorum zaten oda meçhul ama yakında biter gibi duruyo @destere sen izliyomudun Aşk'ı (b)

Pazartesi düşeceği garanti bence hoş daha ne kadar düşebilir ki umarım tersi olur da yükselir.

saat tam 20 gibi başlasa peşinden 22.45 de kayıp başlasa daha iyi reyting getirirde işte yine kanald aklı ne yaaparsın !!!

Eğer bu dizi en azından sezon sonunu tamamlamazsa Kanal D'ye gerçekten çok kızarım. Diziyi kendi elleriyle ateşe attı. İlk bölüm ardından tekrar vermedi, diğer bölümler özet bile vermedi doğru düzgün. Şimdide günü ve saatini değiştirdi. Faruk Turgut dizinin bitmesine izin vermemeli. Gerekirse başka kanala transfer etsin ama dizi sezon sonuna kadar devam etsin! :bağır:

Eğer bu dizi en azından sezon sonunu tamamlamazsa Kanal D'ye gerçekten çok kızarım. Diziyi kendi elleriyle ateşe attı. İlk bölüm ardından tekrar vermedi, diğer bölümler özet bile vermedi doğru düzgün. Şimdide günü ve saatini değiştirdi. Faruk Turgut dizinin bitmesine izin vermemeli. Gerekirse başka kanala transfer etsin ama dizi sezon sonuna kadar devam etsin! :bağır:
Diziyi izlemiyorum ama hem izlenim hem de forumdaki yorumlara bakılırsa dizi kendi kendini ateşe attı. Herkes senaryonun zayıflığından şikayetçi. Sezon sonunu tamamlaması mucize olur ve bence bunda Kanal D'nin hatası yok. :)

Yılın hatasına imzasını attı Kanal D, gerçekten çok yazık oldu diziye çok..

Diziyi izlemiyorum ama hem izlenim hem de forumdaki yorumlara bakılırsa dizi kendi kendini ateşe attı. Herkes senaryonun zayıflığından şikayetçi. Sezon sonunu tamamlaması mucize olur ve bence bunda Kanal D'nin hatası yok. :)
Senaryo Gold Film'in tüm dizilerinde sıkıntı zaten. Ama bu dizide o kadar büyütülebilecek bir senaryo sıkıntısı yoktu, başrol sıkıntısı vardı. O da Hazal'ım gibi birine bula bula Hakan Kurtaş'ı bulmalarıydı. :(

Ayrıca bahsettiğim etkenlerden de kaynaklanıyor dizinin kötü reytingler almasında. Kanal D ilk bölümün ardından tekrar bile vermeyi uygun görmedi diziye. Diğer bölümlerde bile düzgün bir şekilde özetini yayınlamadı. Reklam stratejisini saymıyorum bile... :T:

Bu diziyi kesinlikle Faruk Turgut transfer etmeli bir kanala. Bu Show TV olur veya Fox TV olur hiç düşünmeden bu iki kanaldan birine transfer ettirmeli diziyi... :bağır:

Diğer konuya da yazmıştım bu konuya da yazayım. Kanal D çok büyük hata yaptı karşısında iki 10 reytinglik yapım var biri O Ses diğeri Karadayı onların karşısında iy reyting alması biraz zor :) Büyük geçmiş olsun şimdiden :)