mafya baştan kardes yapacaklardi dizi tikaninca mi mafya kardes olduğunu hatırladı mafyaya yi dizide tutmak için uyfurulmus bişey zaten diziye hiç bir katkısı yok zararı var. dizinin asıl konusuna mafyanin kardes olması ne fayda verecek ki. hele dün televizyonu camdan atmaları tam komedi Polis anında basardi evi..Evet ufak tefek mantıksızlıklar var ama dizi izletiyor kendini. )) Mafyanın kardeş çıkması bence normal bir şey. Düşünsene evleniyorlar Kerem mafyaya olan borcu ödüyor olay bitiyor. O zaman dizinin ana karakteri olan mafya diziden ayrılırdı o zaman. ) Mafyanın başka bir sebepten intikam almak istemesi normal ama Kerem ile mafyanın kardeş olma durumunun senaristin önceden tasarladığını sanmıyorum. Baktı reytingler düşük düğünü yapayım şunları da kardeş yapayım dedi bence de. ) Ama saçma bir durum değil bence. Şu 13 kez arama meselesine gelince. Evet o ilgincime gitti benim. Kerem Azra'yı 13 kez arıyor. Şebnem başta şüphelense de hemen unutuyor nedense. ) O biraz saçma olmuş. Sondaki ahlaksız teklife ne diyorsun peki?
diziyi dün tam izlemedim uyuya kalmışım bünye bu kadar sacmaliga dayanamadi zaar))) ahlaksız teklif ne yeni bir hamle mi yaptı mafya bi de mafya neden kereme kardes olduklarını soylemiyor komik değil mi annesi de soylemiyor)) Kerem'in psikolojisi bozulur diye korkuyorlar)))