26 Kasım 2013 Salı Reyting Sonuçları

BU 167 Bölümün tekrarını yayınladı yani Rıfat hızaoğlunun olduğu bölümdü ekibin ölümden döndüğü bölümdü oyüzden Yükseldi TNS de böyle bölümle yükseltiyorsa Kerim Bafralı gelmeli yada Nusret Atacan yada şemo yada bora yada mete yada Aytaç yada Vali felan Rıza baba yı süren Vali intikam alabilir o zaman 12 almazsa gariplik olur yada buketin babasıda olabilir başka yol yok bence böylecesine TNS yide yollarlar yada camiyi patlatsınlar @xemrexxx

Hep patlama veya tehlike olunca mi yükselecek bu riza baba baska cözümü yok mu bu isin pompy?

Bir Aşk Hikayesi geçen haftaya göre Totalde +32 artmış, AB'de +6 artmış.. Artış iyidir :X En azından Totalde 3 alabilmişiz.. Gelecek hafta, Totalde 3.50 - 3.80 AB'de 2.80 - 3.00 bekliyorum :ok:

İki grupta da O Ses Türkiye zirvede tebrikler.

Kaçak totalde 3. Ab grubunda ise 3.olarak yine başarılı bir performans göstermiş. Totaldeki durumu çok daha iyi.

Benim İçin Üzülme totalde Show'un yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Çalıkuşu istenilen sonuca bir türlü ulaşamıyor ve kan kaybediyor.

Kaçak dünkü bölümü bu reytingi haketmiyor en az 10'u hakediyordu .

Arka Sokaklar tekrarı İntikamın son iki bölümde aldığı reytingin toplamına eşit olmuş.:F:D

O Ses müthiş gidiyor düellolarda. :Z:Z

Kaçak 7'ye yükselmiş. :Z Kaçak tutmaz diye bas bas bağıranlar başlarını bir kez daha taşlara vursun. :F

Çalıkuşu erimiş gitmiş resmen final.......:kiki:

Çalıkuşu çok iyi oranlar almış tebrikler tutmaz diyenlere inat. :D

O Ses Türkiye resmen erimiş resmen final yapmalı artık. 😉

Seksenler'e sbt'de nolmuş öyle. 😱 Totalde 2, ab'de 4 almış. 😱 Sbt çok iyi ya. :F 5 reyting fırlatıp düşürmüş diziyi. :F Haftaya yine 10'a fırlar ab'de bence. :F

o ses türkiye çok iyi reytingler alarak ilk ikiyi kapatmış total 9.84 ab 11.3 almış süpersin acun
kaçak total 7.02 reyting ab 5.75 alarak iyi gitmiş
biü bu sene de çok iyi gidiyo show alarak çok iyi yaptı baksana total 5.65 ab 3.48 almış
çalıkuşu na yazık valla total 3.61 reyting alarak 19.olmuş ab 4.33 reytingle 10.olmuş
büyük risk napıyo öyle valla çok iyi total 3.45 ab 4.92 reyting ile 4.olmuş vay be

o ses ilk ikiyi almış tebrikler
kaçak iyi fakat biraz daha iyi oranlar alabilir diye düşünüyorum
benim için üzülme son haftalarda çok iyi
çalıkuşu maalesef istenilen oranların çok altında
kimse kim milyoner olmak ister'den bahsetmemiş
iki grubtada çok iyi oranlar almış,hemde bu sezon ilk defa salı akşamı yayınlanmasına rağmen.

çalıkuşu herzamanki gibi zirvede ama geçen haftayla aynı oranı almış aradaki farkı açması lazımdı kutlarım dizide emeği geçen herkesi..

kaçak geçen haftaya göre yükselmiş

benim için üzülmede fırtınalar kopuyor şu anda 25 reyting alması lazımdı muhteşem bir bölümdü niyazi üzüntüsünden buke zannedip komşu kızıyla yattı , harunda bukenin hafıza kaybından faydalanıp bukeyle yattı
namı değer tanker abbas(resul), eve kuma getirdi onunla oynaşıyor... bölüm mükemmel ötesiydi harikaydı öff ne biçimdi... kelimelerle anlatmak mümkün değil başka bişeyle anlatmak lazım..

çalıkuşu herzamanki gibi zirvede ama geçen haftayla aynı oranı almış aradaki farkı açması lazımdı kutlarım dizide emeği geçen herkesi..

kaçak geçen haftaya göre yükselmiş

benim için üzülmede fırtınalar kopuyor şu anda 25 reyting alması lazımdı muhteşem bir bölümdü niyazi üzüntüsünden buke zannedip komşu kızıyla yattı , harunda bukenin hafıza kaybından faydalanıp bukeyle yattı
namı değer tanker abbas(resul), eve kuma getirdi onunla oynaşıyor... bölüm mükemmel ötesiydi harikaydı öff ne biçimdi... kelimelerle anlatmak mümkün değil başka bişeyle anlatmak lazım..
yine 7d gözlüklerinle mms deki reytingleri gördün herhalde

O Ses müthiş gidiyor düellolarda. :Z:Z

Kaçak 7'ye yükselmiş. :Z Kaçak tutmaz diye bas bas bağıranlar başlarını bir kez daha taşlara vursun. :F

Çalıkuşu erimiş gitmiş resmen final.......:kiki:
Arka Sokaklar'ın bir anda ki artışı hakkında düşüncelerin neler Lordly. :) :A

Son düzenleme:
Benim İçin Üzülme çok iyi gitmiş tebrikler. :) Ama ben 6 civarı beklkiyordum AB'de de epey artmış neredeyse Çalışkuşu'nu geçicekmiş bak bak. :A @dizi kolik

Arka Sokaklar çoşmuş ben demiştim ve yine izledim yükselmiş. :) @xemrexxx

Bir Aşk Hikayesi kötü gidiyor finali yakın gibi bende izlemiyorum artık. :(

Acun yine döktürmüş tebrikler. :)
SBT'ye güvenme, hayal kırıklığına çok uğrarsın sonra. 😉

O güne Saklı Kalan gelirse sen göre reytingleri esas. Hem Total'de hem de AB'de coşacak dizi, coşacak! :X

Bence Vicdan Salıya gelebilir bu oranlardan sonra ama bence en uygun gün Çarşamba Vicdan için. Yine de Çalıkuşunun özetinin yeni bölümün gerisinde kalması Kanal D`yi böyle karara götürmüş olabilir. Hem Çarşambayı 2 yapımla idare ediyorlar bir şekilde.

Ancak Salıya gelirse Çalıkuşu düşüş yaşar şüphesiz. Çünkü PT2`de kötü gitmişti geçen hafta.