- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 859
valla kızmıştı dönmem artık demişti ama ne olacak zaman gösterecekGeri dönecek mi abi
valla kızmıştı dönmem artık demişti ama ne olacak zaman gösterecekGeri dönecek mi abi
Döner ya, duramaz oKVP'nin bu hafta olmamasi iyi oldu biraz da. @takas 'siz ikinci bir KVP haftasi olmayacak. Gelecek Persembe bölüm baslamadan döner umarim
cezası gelecek hafta ki vadinin bölümüne biter mi
15 gün banlandı galiba nezaman banlaşmıştı Çarşambaydı galiba vadiden bir gün önceydi yanlış hatırlamıyosamcezası gelecek hafta ki vadinin bölümüne biter mi
yok cuma sabahı banlandı15 gün banlandı galiba nezaman banlaşmıştı Çarşambaydı galiba vadiden bir gün önceydi yanlış hatırlamıyosam
Yokya Çarşamba diye hayırlıyrum ben çünki yarın vadi var banlanmasın inş dedik ama daha sonra banlandı benmi yanlış hatırlıyorum @Yakamoz-Asiyok cuma sabahı banlandı
evet haklı olabilirsin çünkü vadi zamanı yoktu şimdi hatırladımYokya Çarşamba diye hayırlıyrum ben çünki yarın vadi var banlanmasın inş dedik ama daha sonra banlandı benmi yanlış hatırlıyorum @Yakamoz-Asi
Çarşamba günü banlandı doğru diyorsun agaYokya Çarşamba diye hayırlıyrum ben çünki yarın vadi var banlanmasın inş dedik ama daha sonra banlandı benmi yanlış hatırlıyorum @yakamoz-Asi
inşaallahPersembe sabah banlandi arkadaslar son cezasini persembe 11.56'da almis. Sonuc olarak Vadi'ye yetisecek gelirse tabi
İnşallah gelir takas kardeşim Bende artık olmayacam o dönmezse banının açılmasını bekliyorum
Yinemi başladınİnşallah gelir takas kardeşim Bende artık olmayacam o dönmezse banının açılmasını bekliyorum
Özel mesajlara baksanaZaten bu ay son günlerim 26 Aralık 2013 Perşembe günü aranızdan ayrılıyorum Artık ne zaman gelirim bilemem belki 3-5 gün sonra belki 3-5 ay belki de 1-2 sene Acil wifi bulmam lazım hemi de şifresiz takas gelmezse 2-3 hafta erkenden ayrılırım yani pekte bir şey değil
@Yakamoz-Asi @Maskeli Fedai @china_shangai