Cem Avnayim Beni Böyle Sev'de!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EnveR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aynen. :) Zaten büyüyünce kavganın saçma bir şey olduğunu anlıyorsun. Zaten üniversitede falan kavga durumları olmuyor ama ortaokul ve lisede kavga ettiğimiz olmuştur. :D
Kesinlikle hiçbir çözüme kavuşturmuyor bir şeyleri kavga. Aksine her şeyi daha da körüklüyor. Hayat felsefemiz ne olacak demek ki hakeden hakkını gerektiği zaman vereceksin. :D

böyle bir dizimi vardı?

oyuncularıda kesin oscarlık oyuncudur..

Dizide çok başarılı oyuncular var Güven Kıraç, Lale Mansur, Alper Saldıran, Zeynep Çamcı ve Yusuf Akgün. Bu arada Zeynep Çamcı Altın Portakal ödüllü @destere :)

Dizide çok başarılı oyuncular var Güven Kıraç, Lale Mansur, Alper Saldıran, Zeynep Çamcı ve Yusuf Akgün. Bu arada Zeynep Çamcı Altın Portakal ödüllü @destere :)

lale mansur usta bir oyuncu ona diyecek bişey yok

zeynep çamcı tesadüfe bakki hep sevmediğim dizilerde rol almış oyunculuğunu fazla bilmem, son filmi meryemle ödül almış filmi izlemedim isminide duymadım ama ödül aldığına göre iyi oyuncudur.
alper saldıran .. bir çok ismini duymadığım dizide rol almış tanımıyorum

lale mansur usta bir oyuncu ona diyecek bişey yok

zeynep çamcı tesadüfe bakki hep sevmediğim dizilerde rol almış oyunculuğunu fazla bilmem, son filmi meryemle ödül almış filmi izlemedim isminide duymadım ama ödül aldığına göre iyi oyuncudur.
alper saldıran .. bir çok ismini duymadığım dizide rol almış tanımıyorum
Bir de Altan Gördüm var. :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,650
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919