Netten izleyeceğim ya o yüzden dedim.Tabii ki senin konuna yazarım Esra seni de etiketlerim.5 Aralık olmuyor mu ne 6'sı.
![]()
Netten izleyeceğim ya o yüzden dedim.Tabii ki senin konuna yazarım Esra seni de etiketlerim.5 Aralık olmuyor mu ne 6'sı.
![]()
Şimdi Takvim'e baktım da 4 Aralık Çarşamba imiş.Netten izleyeceğim ya o yüzden dedim.![]()
O Ses iki grupta da zirve olur dedim AB zirvede yer aldı. BBS'de arttı demek ki tutmuş.dünkü o ses zirvede olur , bbs artar tahmininden sonra sevdaluk my yi yerinden eder demen içimi rahatlattı çok sağol![]()
kayıp ı geçemedi günün en az izlenen dizisi olduO Ses iki grupta da zirve olur dedim AB zirvede yer aldı. BBS'de arttı demek ki tutmuş.![]()
Zaten 4 Aralık idi. Kim çıkardı 5 Aralık'ı.
bu gidişle sevvdaluk diye firuzeyi izliceniz sizZaten 4 Aralık idi. Kim çıkardı 5 Aralık'ı.![]()
Ben Kayıp'ı geçer demedim. Ayrıca Kayıp ile niye bir tutuyorsun ki. O kadar tanıtımı yapılan bir dizi üstelik Kanal D'de. Diğeri ortalama reytingler alan bir kanal ve az tanıtım.kayıp ı geçemedi günün en az izlenen dizisi oldusen o ses için 2 grupta da dedin
![]()
Aynen he hep Atacan işte.bu gidişle sevvdaluk diye firuzeyi izliceniz siz![]()
Hastayım.bu gidişle sevvdaluk diye firuzeyi izliceniz siz![]()
snuçta tutturamadım o ses ileBen Kayıp'ı geçer demedim. Ayrıca Kayıp ile niye bir tutuyorsun ki. O kadar tanıtımı yapılan bir dizi üstelik Kanal D'de. Diğeri ortalama reytingler alan bir kanal ve az tanıtım.
Aynen he hep Atacan işte.![]()
Geçmiş olsun panpam.bn de hastayım hep havalar![]()
sana da geçmiş olsunGeçmiş olsun panpam.Hava'ların ani değişikliği çarptı galiba haklısın.
![]()