"Saklı Kalan" Aralık'ta Başlıyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
o bence hiçbişi yapmasın artık :X ayrıca bu dediğini duymasın baştaki azerice kelimeyi arapça yapar suriyeden gelen bir kadın istanbulda biriyle evlenir yeni dizi diye yutturur millete :( :T
Antilikte sınır tanımıyorsun. :T: Gani GS Bayrağı olayı yüzünden mi böyle oldun sen ona karşı. :T:

Antilikte sınır tanımıyorsun. :T: Gani GS Bayrağı olayı yüzünden mi böyle oldun sen ona karşı. :T:
olayı çok panpa gs bayrağı,verengül gafı,sürekli tekrara düşmesi ve en önemlisi basurlu atalarımızı kötülemesi biz atalarımızı öyle bilmeyik :bağır: ayrıca bunun adı antilik değil kaliteli iş yapmayanı sevmem ben bak yılmaz şahin ibile ne ka eleştiriyorum ama adam my nin senaristi :)

uzun lafın sopası cuma medcezir var esra izleyemez o zaman bu diziyi :F
Medcezir var, Karagül var. Bir de bu dizi gelirse 3 dizi olacak o güne. :X

Bu arada bu yeni dizilerin başlamasıyla yeniden nickimi yansıtabileceğim herhalde. Firuze, Kurt Seyd&Shura, Aşk Ekmek Hayaller, Saklı Kalan. Devam eden dizilerden de başta Medcezir, Karagül ve A.Ş.K.'ı izliyorum. (Medcezir ve A.Ş.K.'ın henüz son bölümünü izleyemedim. :T:) :F

olayı çok panpa gs bayrağı,verengül gafı,sürekli tekrara düşmesi ve en önemlisi basurlu atalarımızı kötülemesi biz atalarımızı öyle bilmeyik :bağır: ayrıca bunun adı antilik değil kaliteli iş yapmayanı sevmem ben bak yılmaz şahin ibile ne ka eleştiriyorum ama adam my nin senaristi :)
Verengül ne onu duymadım pek. (b) Basurlu mu vışşşş diyorum başka bi şey demiyorum. :F

Çok yeni haberler varmış.Biz bilmiyomuyduk Dizinin Aralıkta başlıyacağını Oya Doğanda gitmiş haber getirmiş.2.haftası olmaz o 1. haftası olur Shownun yenı dizileri Aralıkın birinci haftası çünkü