o bence hiçbişi yapmasın artıkYahşi Cazibe gibi bir dizi yapsa fena mı yani.![]()
![]()
Antilikte sınır tanımıyorsun.o bence hiçbişi yapmasın artıkayrıca bu dediğini duymasın baştaki azerice kelimeyi arapça yapar suriyeden gelen bir kadın istanbulda biriyle evlenir yeni dizi diye yutturur millete
![]()
![]()
olayı çok panpa gs bayrağı,verengül gafı,sürekli tekrara düşmesi ve en önemlisi basurlu atalarımızı kötülemesi biz atalarımızı öyle bilmeyikAntilikte sınır tanımıyorsun.Gani GS Bayrağı olayı yüzünden mi böyle oldun sen ona karşı.
![]()
Kesinlikle Salı olmalı. Cuma günü olursa ortalama oranlar alır. Salı olursa çok çok iyi gidecek bence. Show TV kesinlikle Salı'ya koymalı bu diziyi!Bu diziden umutluyum bana cuma olucak gibi geliyo
uzun lafın sopası cuma medcezir var esra izleyemez o zaman bu diziyiKesinlikle Salı olmalı. Cuma günü olursa ortalama oranlar alır. Salı olursa çok çok iyi gidecek bence. Show TV kesinlikle Salı'ya koymalı bu diziyi!![]()
Medcezir var, Karagül var. Bir de bu dizi gelirse 3 dizi olacak o güne.uzun lafın sopası cuma medcezir var esra izleyemez o zaman bu diziyi![]()
Verengül ne onu duymadım pek.olayı çok panpa gs bayrağı,verengül gafı,sürekli tekrara düşmesi ve en önemlisi basurlu atalarımızı kötülemesi biz atalarımızı öyle bilmeyikayrıca bunun adı antilik değil kaliteli iş yapmayanı sevmem ben bak yılmaz şahin ibile ne ka eleştiriyorum ama adam my nin senaristi
![]()
niye lo basurlu atalarımıza hakaret etti adamVerengül ne onu duymadım pek.Basurlu mu vışşşş diyorum başka bi şey demiyorum.
![]()
niye lo basurlu atalarımıza hakaret etti adambasurlu sultanımzı küçük esad attan inmezdi dizide karı kız peşinde süreklli
![]()
Antilikten ne diyeceğini şaşırdın.niye lo basurlu atalarımıza hakaret etti adambasurlu sultanımzı küçük esad attan inmezdi dizide karı kız peşinde süreklli
![]()
antilik değil ki lo bu göndermeAntilikten ne diyeceğini şaşırdın.Seni şizofrenik Dünya'nda yalnız bırakıyorum.
![]()
ben salida cumada izleyemem bu diziyi ama zaten sali olmaz bence biu totalde show icin cok iyiKesinlikle Salı olmalı. Cuma günü olursa ortalama oranlar alır. Salı olursa çok çok iyi gidecek bence. Show TV kesinlikle Salı'ya koymalı bu diziyi!![]()
Ben anlamam öyle daha elite göndermeler yap please.antilik değil ki lo bu göndermepompy den bişiler öğren o ka okuyun
![]()
sana noluyor la harem dizisi fox taydı senin ilgi alanın değil kiBen anlamam öyle daha elite göndermeler yap please.![]()
![]()
Gani'nin her şeyi benim ilgi alanım.sana noluyor la harem dizisi fox taydı senin ilgi alanın değil ki![]()
Hemen Ergene vur.her şeyi 😱
ne ka her şeyi olduğunu anca Allah bilir yorum yokHemen Ergene vur.![]()
Dizileri , programları açısından her şeyi.
![]()
![]()
Bir bel atına inmediğin kalmıştı adamcağızla ilgili.ne ka her şeyi olduğunu anca Allah bilir yorum yok![]()