ATV Bir Kez Daha Satıldı(!)

muffin

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
389
Puanı
175
Son günlerde hakkında sıkça "satıldı" haberleri çıkan Çalık Holding bünyesindeki ATV,bugün sabah saatlerinde bir kez daha yalandan satıldı.

ATV'nin bu seferki alıcısı Limak-Kalyon-Kolin Ortaklığı oldu.Ortaklık az önce resmi bir açıklamayla haberleri yalanladı.

"BASINA AÇIKLAMA

Limak-Kalyon-Kolin Ortaklığı'nın ATV hisselerini, Çalık Grubu'ndan devraldığına dair çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır.

Saygılarımızla bilgilerinize sunarız."

Ben senarist olsaydım şimdi ATV yi satın alıp KVP yi bitirirdim Sihirli annemi başlatırdım Mean street midsomer cinayeti csı ny revolotion wawerly wizard criminal minds wunschpunch Arka sokaklar csı miami Altıntaş film yapardım yapım şirketini @xemrexxx

Ben senarist olsaydım şimdi ATV yi satın alıp KVP yi bitirirdim Sihirli annemi başlatırdım Mean street midsomer cinayeti csı ny revolotion wawerly wizard criminal minds wunschpunch Arka sokaklar csı miami Altıntaş film yapardım yapım şirketini @xemrexxx
maşallah :) wawerly wizard orjinalindeki gibi selena gomez olacaksa tabi şu anki hali izlenebilitesi var :D

Bundan sonra nasıl bir gidişatı olacağını göreceğiz Atv'nin.Ama kötüye gitmez dahada iyi olur bence.:D

Umarım hayırlısıyla artık olur herşey atv için..

İnşallah yabancılara gitmez de şu anki gibi tarafsız yayın yaparlar İnşallah :) Neden satılıyor anlam veremeiyorum :) Kanal çok iyi gidiyor maddi durumu da çok iyidir :)

Başbakan ne yapmaya çalışıyor anlamıyoruz ki. :F

Acun'a tv8'i aldırdı, atv'yi damadına bıraktırmaz. :):)

Biz de ne meraklıymışız atv'yi satıp duruyoruz sığamadı bi yere atv. :A