Aşkın rüzgarı tarihi bölüm

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,349
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
4 bölüm
Özel hayata müdahalesi
Yağmur ve Aliozan arka sokaklar seyretmeye çağırıyorum
Yağmur gelebilrim ama sen BENim için yakala yenez amiri bombalı eylemde onun parmağı var
Yenez amirle igili bilgiler kanıt buluncak
betim hotankodoğlu acilen müdahale edin Ali ozan amir ve ekibi peşinde
Yenez amir hal ederim, Yenez Amirim vali arak kalkodoğlu yağmurla Ali ozan aynı evde dizi seyredecektir hemen engelleyin
Vali tamam emri verdim
Çevik kuvvet tamam
Tamam yenez Aliozan ve Yagmur buluşamayacak ve odiziyi seyredemeyecek Çevik kuvveti yolları keser Yagmur ve Ali ozan ihbar aldık tutuklusunuz kızla erkek aynı evde olamaz günahtır Aleyna komiserim siz ne yapıyorsunuz siz kimi kime karşı koruyorsunUZ gidin buradan Amirimizi size vermeyiz Vali arak kalkodoğlunu araştırın bulun hemen Dilek Ali ozan amirim Vali aşiret sayesinde KGB VE JAPONYAya silah desteği sağlıyorlar hedefleri ada pazarında katliam yapmak bunun için PYD PKK dan yardım alıyor Hücrede Alışverişe gidecekten ekip valiyi takip eder ve Ulu derede 2 bir katliam için emir veren vali Adnan kadıoğlu 2 şike şoruşturmasında tehdit eden savcı Bihter delici ordadır ekip oraya gelir çatışma çıkar Valiler ve savcı yakalanır Terör örgütüde Uluderedeki vatandaşları haber kaynaklarından uyarırlar ve hava kuvvetlerini geri çekerler Tamam yenez Aliozan ve Yagmur buluşamayacak ve odiziyi seyredemeyecek Çevik kuvveti yolları keser Yagmur ve Ali ozan ihbar aldık tutuklusunuz kızla erkek aynı evde olamaz günahtır Aleyna komiserim siz ne yapıyorsunuz siz kimi kime karşı koruyorsunUZ gidin buradan Amirimizi size vermeyiz Vali arak kalkodoğlunu araştırın bulun hemen Dilek Ali ozan amirim Vali aşiret sayesinde KGB VE JAPONYAya silah desteği sağlıyorlar hedefleri ada pazarında katliam yapmak bunun için PYD PKK dan yardım alıyor
Yagmur senin olduğun ekip halkın polisi olduğu belli oluyor polis aslında böyle destan yazar
Dans ederler ali ozanı yağmur öper
Ali ozan ve Yağmur Arka sokakları seyrederler Gerçek polis destanını seyretmek istiyorsanız Arka sokakları seyredin
4 bölüm sonu

kızlı erkekli kalamaz yurtta felan olamaza gönderme ulu dere katliamına gönderme şike soruşturmasında savcının futbolcuları tehdit etmesine gönderme @xemrexxx @destere

@beyazsoy @destere için tercüme edermisin
siyasi olaylar almış senaryo yapmış. güya akp suriyedeki direnişçilere pdy 'ye silah yardımı yapıyor ya pompy buna inanmş senaryoya yerleştirmiş. japonyaya silah sevkiyatı burdan alınma

adana valisinin rüşvet müşvet hikayeleri vardı o da popmy nin senaryosunda "arak" olarak geçiyor. uluderedeki olayla futboldaki şke olayını birleştirmiş hepsinin devlet tarafından düzenlediğini iddia ediyor senaryosunda. ve tabi en son başbakanın kızlı erkekli çıkışına kendince senaryo eklemiş.

sonuç kötü bir senaryo ortaya çıkmış))

@pompy ulusalcı basının senaryolarından kendine senaryo yapıyorsun i. bu gazetelerde çıkanlar zaten senaryo sen onların senaryosunu araklamış oluyorsun yeni bir şey yok burda))))

kızlı erkekli kalamaz yurtta felan olamaza gönderme ulu dere katliamına gönderme şike soruşturmasında savcının futbolcuları tehdit etmesine gönderme @xemrexxx @destere
maşallah :) sanırsam küçüklüğünde biri seni bakkala göndermiş giderkene köpek saldırmış sana bu gönderme takıntın oradan gelse gerek :)

maşallah :) sanırsam küçüklüğünde biri seni bakkala göndermiş giderkene köpek saldırmış sana bu gönderme takıntın oradan gelse gerek :)
Hayır babamın patronunu başbakan vurdu cem uzanIN KARDEŞİ hakan uzan sponsor diye sİhirli annem babamın patronunun sponsorunun dizisi ben çocukken olmuştu bu olay @xemrexxx

Babamın patronu silahlı saldırıya uğradı Başbakan Tarafından hakan uzanın sponsoru olduğundan babamın sponsorunun abisinin dizisi Sihirli annem @xemrexxx

siyasi olaylar almış senaryo yapmış. güya akp suriyedeki direnişçilere pdy 'ye silah yardımı yapıyor ya pompy buna inanmş senaryoya yerleştirmiş. japonyaya silah sevkiyatı burdan alınma

adana valisinin rüşvet müşvet hikayeleri vardı o da popmy nin senaryosunda "arak" olarak geçiyor. uluderedeki olayla futboldaki şke olayını birleştirmiş hepsinin devlet tarafından düzenlediğini iddia ediyor senaryosunda. ve tabi en son başbakanın kızlı erkekli çıkışına kendince senaryo eklemiş.

sonuç kötü bir senaryo ortaya çıkmış))

@pompy ulusalcı basının senaryolarından kendine senaryo yapıyorsun i. bu gazetelerde çıkanlar zaten senaryo sen onların senaryosunu araklamış oluyorsun yeni bir şey yok burda))))
Zaten Arka sokaklarınki 3 sayfa haberleri özellikle sözcünün yani yandaş medyanın olmadığı @beyazsoy