Ben de bu yüzden fiyatı oldukça indirdim.Kendi oyuncularimi satabilsem iki üc oyuncu alirim ama satamiyoruz ki @darksaal
13.560.000 € değerindeki Nordin Amrabat 14.000.000 €'ya satışa çıkarılmıştır.
Bu fiyata böyle bir oyuncuyu kaçırmak istemeyenlere duyurulur.
@polat şaşmaz, @Maskeli Fedai, @Yakamoz-Asi, @OzaN, @gundix123, @legolas9900, @berkann, @EnveR, @BesaleT
Kimse de mi para yok.Para olsa kaçırmayacağız da.
Bende İstemiyorum Kendi Oyuncularımı satamadım ki13.560.000 € değerindeki Nordin Amrabat 14.000.000 €'ya satışa çıkarılmıştır.
@polat şaşmaz, @Maskeli Fedai, @Yakamoz-Asi, @OzaN, @gundix123, @legolas9900, @berkann, @EnveR, @BesaleT
Ben de bu yüzden fiyatı oldukça indirdim.
O değeri düşük olan oyuncular için, satışa koyduğun ismin değeri arttıkça oran düşer.Senin dedigin gibi %50 koyduk degerin üstüne, alan yok
Son maçlarda ataklar olabiliyor.paramiz yok bide lig bitti
O değeri düşük olan oyuncular için, satışa koyduğun ismin değeri arttıkça oran düşer.
Son maçlarda ataklar olabiliyor.
Baktım ben oyuncularına hepsi yüksek, 3 oyuncundan da 2 milyon düşür bence.Simdi kac önerirsin?
Al ya satarsın sonra.Para var da gerek yok. @darksaal
Bojan Krkic'i almak isteyen yokmu ya fiyatta indirim falan yaparız
Al ya satarsın sonra.
Satmam lazım. Para lazım.Zaten bitti lig, bence sen de satma, boşver.
Baktım ben oyuncularına hepsi yüksek, 3 oyuncundan da 2 milyon düşür bence.
Maynard için indirim daha az olabilir.
Al ya satarsın sonra.