15 banko abi 16 bile olabilirpardon yanlış oldu 15 demek istemiştim
15 banko abi 16 bile olabilirpardon yanlış oldu 15 demek istemiştim
kardeş sınavlar bitti mi nasıl geçtiler15 banko abi 16 bile olabilir
abi bitmedi daha 3 tane kaldı ama zor olanları atlattık sayılır pek iyi geçtiği söylenemez ama belli de olmaz baya yorum yapıyorum sınavlarda hocalar puan verirse iyi olur vermezse kötükardeş sınavlar bitti mi nasıl geçtiler
iyi olursa benden kötü olursa hocadan diyosun yaniabi bitmedi daha 3 tane kaldı ama zor olanları atlattık sayılır pek iyi geçtiği söylenemez ama belli de olmaz baya yorum yapıyorum sınavlarda hocalar puan verirse iyi olur vermezse kötü
yok abi iyi olsa da hocadan kötü olsa benden diyorumiyi olursa benden kötü olursa hocadan diyosun yani
Sorun değil banlanmada gerisi fasa fisohala banlanmadığıma göre yırttım agalar sizleri yanlış bilgilendirdiğim için kusura bakmayın ama bana banlanacağım bilgisi geldi valla @ABAY_06 @Polat Şaşmaz @Maskeli Fedai @legolas9900 @Bully @gundix123 @mrt-06 @XanTier
takasın deyimiiiyle dehşetül vahşet olurduuuuuuuuuSöyle hep birlikte oturmusuz koca bir sinema salonu ekraninda vadi izliyoruz. Ne bicim olurdu
yarın mesai var mı yineSöyle hep birlikte oturmusuz koca bir sinema salonu ekraninda vadi izliyoruz. Ne bicim olurdu
Aga sen ne işinde çalışıyordun ?Maalesef abi, yarin mesaideyim 22'de biter. Sabahtan evdeyim. @china_shangai
Aga sen ne işinde çalışıyordun ?
Fransız kaldımFinans departmani. Hisse alim satim, banka islemleri, ödemeler, Sirketin mal varliklarini denetleme ve gerektiginde hurdaya cikarma/satma.
Fransız kaldım
Gerçi bir çoğunu anladım ancak ..
Inşaalah kardeşimizin sahalara dönmesini bekliyoruzKVP'nin bu hafta olmamasi iyi oldu biraz da. @takas 'siz ikinci bir KVP haftasi olmayacak. Gelecek Persembe bölüm baslamadan döner umarim
Takas olmadan yorum konusu ve reyting konusu güzel olmadıKVP'nin bu hafta olmamasi iyi oldu biraz da. @takas 'siz ikinci bir KVP haftasi olmayacak. Gelecek Persembe bölüm baslamadan döner umarim
aynen @takas sız olmuyor kimse vadi hakkında konu bile açmıyorTakas olmadan yorum konusu ve reyting konusu güzel olmadı