Kafamı yapıyon))) kanunî ile Fatih'in zevcelerini karşılaştırın sen değilmiydi))ee yani siyasi amaçla görmeden evlenilen kişilerle isteyerek seçilen kişileri bir mi tutuyorsun da karşılaştırıyorsun))
Kafamı yapıyon))) kanunî ile Fatih'in zevcelerini karşılaştırın sen değilmiydi))ee yani siyasi amaçla görmeden evlenilen kişilerle isteyerek seçilen kişileri bir mi tutuyorsun da karşılaştırıyorsun))
bilemicem hep aynı konu oluncaKafamı yapıyon))) kanunî ile Fatih'in zevcelerini karşılaştırın sen değilmiydi))
Bak yine karistirdin)) Dizide hala hatunlarla fink atiyo dedin destereye sen sülüman in çocuğu fetihten fazla dedin ona cevabım 7ye 4 oldu.) artık diziyi çok az takip ettigimden diziyle ilgili topa girmiyorum zaten halkta anladı dandik bir dizi olduğunu bıraktı diziyi)))bilemicem hep aynı konu olunca)))) sülümanın 4 fatih 7 var dedin sülüman haddinden fazla gösteriliyor dedin sen demedin mi yokdsa 😱
halk gerçekçi olmayan siyasi dizileri bırakır fatih gibi boçs gibiBak yine karistirdin)) Dizide hala hatunlarla fink atiyo dedin destereye sen sülüman in çocuğu fetihten fazla dedin ona cevabım 7ye 4 oldu.) artık diziyi çok az takip ettigimden diziyle ilgili topa girmiyorum zaten halkta anladı dandik bir dizi olduğunu bıraktı diziyi)))
Var yahuu destere geç kaldın biz bu tartışmayı geçen sene kapadik. halil İnalcık Mustafa'nın isyan ettiğini belgeleriyle ispatladı. Zaten kanuni de paranoyak olduğundan 46 yıl tahta kalabildi bide paranoyak olmazsa neler yapardı)))
Tarih kitapların geyiklerine inanma artık yok Osmanlıyı Hürrem yok ermiş yapmamış uyumamis kanuniniyi kandırmış))) hepsi hikaye hiçbirini kanıtı yok. Ha bu arada kanuninin paranoyak olduğunun kanıtı nerde)))
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@destere diziye hala inaniyon ya.. Padişahlar çocuklarını sevecek vakitleri mi varmış))) çocukları anaları büyütür babaları yoktur. ki bu devirde işe dalıp oğlunun kaçıncı sınıfta olduğunu bilmeyen babalar tanıdım))) ondan isyan edip durmuştur sahzadeler
gerçeği birbirine karıştırdığı için millet diziye karşı çıkıyor. gerçek kişiler kulandığı için karşı çıklıyor yoksa ganinin uyduruk kralıgına kim karşı çıktıtüm çocuklarını katletip en sünepe en işe yaramaz çocuğu sona bırakması mantıklı düşünen her insan için bu sonucu çıkarır adamın paranoyak olduğuna başka kanıtta gerekmiyor beyazsoy kanıt dediğin herşey belgeyle sunulmaz, adamın icraatlarına bakıp çözebilmek mümkün
diziye inanmıyorum konuyu yine yanlış anlıyorsun
tam tersine diziye tepki gösteripte yayınlanmasın diyenler diziyle gerçeği birbirine karıştırıyorlar, ve neden karşı çıkıyorlar diziye sülümanı yanlış ve kötü gösterdiğini iddia ediyorlar
bende tam tersini söylüyorum diziye inanmayıda geçtik zaten dizinin hatası tarihi saptırıp sülümanı çok hoş göstermeleri yani iddia edildiği gibi kötü gösterilmiyor parlatılıp cilalanıyor çocuklarını katletmesinide hürreme rüsteme falan bağlıyorlar gerçek tarih bunun tam tersi adam kendisine düşman olarak görmüş çocuklarını.. çocuklarıyla zaten bir baba oğul ilişkisi yokmuş sadece rakip görmüş ve yok etmiş sadece en ayyaş ve sünepeyi soyu devam etsin diye bırakmış hayatta olay bu kadar basit ..
gerçeği birbirine karıştırdığı için millet diziye karşı çıkıyor. gerçek kişiler kulandığı için karşı çıklıyor yoksa ganinin uyduruk kralıgına kim karşı çıktı
paranoyak meselesinde sen demişsin zaten adam tahtan inmeyince bütün cevval ogluları tahttan babalarını indirmek için isyan etmişler. şöyle düşün senin yerine kardeşin geçerse seni öldürecek bu durumda isyan etmezmisin pısırık değilsen herkes isyan eder. ortada bir paranoya yok yani.. dizinin yazdıgı tarihe inanıyorsun işte . kanuninin kişliğini değiştirlidiğine bukadar rahtsız oluyondan melek gibi bir hatunun her yerde hayratları olan aldıgı son parayıda bu hayratlara yatırıp parasız kalan bir kasını zehirci paşa yapıldıgında da karşı çıkaydın keşkem ))))
@destere hürremi hayrat yaptırıken cebinde metelik kalmıyor demekki kadın pek bişey götürmemiş. hacı kabul insan durup duruken o kadar ülkeri dize getirmiş biri paranoya yaparak çocuklarını öldürür mü. onların yerine koy isyan etmezse kardeşi isyan edecek ve kelen gidecek isyan etmezmisin. sonra şuçu babana mı atarsın )))