f.reytingci
Üye
Hayır olamaz yaa
Benim Favori dizimdi en sevdiğim dizilerden di.. Offf off inşallah başka kanala geçer ya
Benim Favori dizimdi en sevdiğim dizilerden di.. Offf off inşallah başka kanala geçer ya
HS neden bitmiyor onu anlamıyorum reytingleri yerlerde sürünürken. Sanırım atv İç Yapımlar'ın ilk dizisi olduğu için "İlk dizisi yayından kaldırıldı." gibi haberler görmek istemiyorlar.Kayıp Şehir Huzur SOkağı Dila 3'üde aynı gün başladı Huzur'dan biticek haberleri yok. Bakalım Dila gerçekten bitecek mi??? 4 haftalık bi karar bu kadar erken basına sızamazdı![]()
Yok AB'si Diloş'tan iyi olsa da bi haber duymuştum sanırım o yuzden bitmiyorHS neden bitmiyor onu anlamıyorum reytingleri yerlerde sürünürken. Sanırım atv İç Yapımlar'ın ilk dizisi olduğu için "İlk dizisi yayından kaldırıldı." gibi haberler görmek istemiyorlar.
atv bu sezon çok az dizi aldı nedense. Belki onunda etkisi olabilir bitmemesinde.![]()
Ne haberi duydun kanka?Yok AB'si Diloş'tan iyi olsa da bi haber duymuştum sanırım o yuzden bitmiyorAma geçen sene de ölü haliyle 1. oluyordu AB'de iyi bii düzenlemeyle 1. olamasada ilk 5'e girer heralde
![]()
Huzur Sokağı'nın konusu itibariyle birilerine çok yakın mış mış mışNe haberi duydun kanka?![]()
Birileri derken?Huzur Sokağı'nın konusu itibariyle birilerine çok yakın mış mış mışGeçen sene o yoruma/habere pek hak vermiyordum ama bu sene biraz hak veriyorum
![]()
Evet karısı üzerinden yürüBirileri derken?
Geri atv deyince aklıma bir kişi geliyor ama sanırım karısı da olabilir.![]()
Atv'nin kendi iç yapımına alması da bence bir nevi kanıtı olabilir.Evet karısı üzerinden yürü![]()
Bu seneki hamleleriyle bunu gösteriyor zatenAtv'nin kendi iç yapımına alması da bence bir nevi kanıtı olabilir.![]()
ne alaka )) huzur sokagını konusu kitapla hiç alakası yok sonrada şaçma sapan bir konu uydurlmuş. kitap feyza ile bilal hiç konuşmuyor bilem ))) o dizinin çekilmesi başbakanın damadı, atvnin ceosu isteğiyle olduğu için dizi devam ediyor aynısı kayıpta var. hs neden devam ediyor diye soranlara kayıp dizisine sorsunlar ögrenirler ))Huzur Sokağı'nın konusu itibariyle birilerine çok yakın mış mış mışGeçen sene o yoruma/habere pek hak vermiyordum ama bu sene biraz hak veriyorum
![]()
Off beyazsoy nasılda atarlanıp yine benim dediğim noktaya gelmişssinne alaka )) huzur sokagını konusu kitapla hiç alakası yok sonrada şaçma sapan bir konu uydurlmuş. kitap feyza ile bilal hiç konuşmuyor bilem ))) o dizinin çekilmesi başbakanın damadı, atvnin ceosu isteğiyle olduğu için dizi devam ediyor aynısı kayıpta var. hs neden devam ediyor diye soranlara kayıp dizisine sorsunlar ögrenirler ))
birileri istemeden diz mi olur ya )) atvdeki diziler ceo karar vermeyecekte kim verecek ))) eger kastetiğin birileri romanı sevdiğinden dizinin çekilmesini istemişse( dediklerinden başka mana çıkmaz) ve hala diziyi izliyebiliyorsa romanın içine ettiniz çabuk kaldırın bu diziyi derdi ))). romanı seven hiç kimse dizinin son haline dayanacağını sanmıyor )))Off beyazsoy nasılda atarlanıp yine benim dediğim noktaya gelmişssinSonuçta "birilerininin isteği üzerine" yapılmış bir dizi dimi??? Bunu illa ceo'ya bağlamana ne gerek var? Kaynana yada damadın karısı istemiştir damat (ceo) yapmiştir
![]()
Zaten o dizinin amacı roman uyarlamak değildi kibirileri istemeden diz mi olur ya )) atvdeki diziler ceo karar vermeyecekte kim verecek ))) eger kastetiğin birileri romanı sevdiğinden dizinin çekilmesini istemişse( dediklerinden başka mana çıkmaz) ve hala diziyi izliyebiliyorsa romanın içine ettiniz çabuk kaldırın bu diziyi derdi ))). romanı seven hiç kimse dizinin son haline dayanacağını sanmıyor )))
Hacı ne amacı olacak sende izledin diziyi bomboş bir dizi aşk hikayesi işte)) hele ilk bölümler dekolteden geçilmiyordu burdan yola çıkarak dekolte iyidir manası da çıkabilir. daha büyük kanıtı senaristi diziyi yaptırdığını iddia ettin kadının kocasına küfür etti bu kadar bir amacı var dizinin işte)))Zaten o dizinin amacı roman uyarlamak değildi kiBirşeyleri birilerine empoze etme çalişması
Forumda bile sırf muhafazakar kesimi içeren bir dizinin majör kanallardan brinde yayınlanması tepki oluşturmuştu.
Dizi gerçekten roman hikayesini çektik denmek için çekiliyorsa şu an çoktan bitmişti. Ama yok bi amaç için yapılıyorsa devam ettirilir.
gitsin de huzur'um biraz rahatlasın cuma günü.. gerçi batırdılar ou da ama bir umut işte...