İmza Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

İmzalar geri gelsin mi?

• Kullanılan toplam oy
    16

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,401
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Bir süredir bildiğiniz gibi forumda imzalar kaldırıldı.

Siz imzalar hakkında ne düşünüyorsunuz?

Gelsin yahu 😕Biz forummuyuz? yoksa sıradan yorum yaptiğimiz haber sitesimiyiz? Her forumda imza var. Kurallı yada kuralsız.Bİnlerce forum var hepsinde kocaman kocaman kolum kadar imzalar (bazıları hareketli birde) TR'nin en büyük forum sitesi DH'de bile imza kuralı varken, "şunun şurasında biz bizeyiz" dediğim forumda olmamasını yadırgıyorum 😕

Belli ölçütlerde imzalar gelsin. Hiçte kötü olmaz.

Gereksiz bir icat diye düsünüyorum. Sayfayi gereksiz kapliyor ve forumu kasiyor.

Resimsiz olsa daha makbul, ama resimli de olur. Resimsiz yer kaplamaz hem.

Ay geri gelsin tabii ki. Resimlere de izin verilsin. İmzasız forum mu olur? Smileyler de gelsin ama ben artık yeni smileyler istiyorum, eskileri yetersizdi. Şu dizifilm'de kullanılan smileyler çok hoş @OzaN... :bhr:

Ay geri gelsin tabii ki. Resimlere de izin verilsin. İmzasız forum mu olur? Smileyler de gelsin ama ben artık yeni smileyler istiyorum, eskileri yetersizdi. Şu dizifilm'de kullanılan smileyler çok hoş @OzaN... :bhr:
Evet @OzaN'a o smileylerden çok yollamiştim:X Özellikle yere yatıp gülen çok hoş smiley :X O gelsin onu da ":X" bu smiley gibi kullanırım:X

Gerek yok bencede. :)
Şiir yazanlar,destan yazanlar,arsiz belalık yapanlar olucaktir,iyi böyle.:)

Bence geri gelsin @OzaN MaxiCep'te de XenForo'ya geçtik ama halen imza kullanılıyor örnek olarak oraya bakabilirsin. :) :X