'Dila Hanım' Final Yapıyor!

Erken final mi? :))) bu sezon tam bi fiyasko oldu ve hüzünlü son:)))(

Dila Hanım gibi transfer edip bitirmek için almasın kanalına eğer alacaksa. Ben bu dizinin sezon sonuna kadar yayınlanmasını istiyorum. Bunu üstlenebilecek Show olur, Fox olur adam gibi bir kanala gitsin ve düzgünce yayınlansın artık dizimiz. @Fks14 :T:

Artık transfer olmaz, final..

Show TV ve Gold Film'in araları bozulmuş duyduğuma göre. 😱

Gold Film'in ocak ayında Show TV'de ekrana gelecek dizisinin hazırlıklarının durduğu bile söyleniyor. @Lordly @mrt-06 @SERHAT3456

Bilemiyorum artık. :X

Gold Film'in yeni dizisine baya büyük bir hazırlık yaptığını söylememde fayda var. Bu dizi kesinlikle Show TV'de başlamasa bile başka kanallarda muhakkak başlayacaktır bence. :)
Valla faruk turgutu nedense hic sevmiyorum ama insallah emeklerinin karsiiligini alirlar

Valla faruk turgutu nedense hic sevmiyorum ama insallah emeklerinin karsiiligini alirlar
Ben Faruk Turgut'u da sevmiyorum Gold Film'i de sevmiyorum. Set ekibini bile sevmiyorum çünkü yaptığı her dizisi güzel başlayıp belli bir yerden sonra saçmalayarak bozan tek yapım şirketi herhalde. (Medyapım bile o kadar değil.) Bu yeni dizisi için de ne kadar hazırlık yaparsa yapsın senaryonun "Bozulacağım." diye attığı çığlıkları duyar gibiyim....:T:

Ben Faruk Turgut'u da sevmiyorum Gold Film'i de sevmiyorum. Set ekibini bile sevmiyorum çünkü yaptığı her dizisi güzel başlayıp belli bir yerden sonra saçmalayarak bozan tek yapım şirketi herhalde. (Medyapım bile o kadar değil.) Bu yeni dizisi için de ne kadar hazırlık yaparsa yapsın senaryonun "Bozulacağım." diye attığı çığlıkları duyar gibiyim....:T:
Aslnda gold filmin dizileri fena olmuyo paraya da kiyiyolar ama genelde basarisiz oluyolar faruk turgut biraz daha titiz davransa bence iyi isler cikabilir

Dila Hanım'ın hayranları, Twitter'dan ve Facebook'tan dizinin atv'ye ya da FOX'a geçmesini istiyorlar. Ayrıca Faruk Turgut'tan da yeni bir açıklama bekliyorlar. Bakalım ne diyecek Faruk Turgut? :)