'Dila Hanım' Final Yapıyor!

Yalan Dünyada'da oynamıştı galiba Haklısın değişik krakterlerde oynaması gerekir ama bence yapımcılar gine aynı tarz krakterler teklif eder çok başarılı oynuyo :)

bizdeki yapımcıların senaristlerin en büyük hatası bu, tutan birşeyin suyunu çıkarıp pestilini serene kadar tekrar ederler yeni bişeyler ortaya koymak zor geliyor:)

Dizi Dila Hanım'ın uyarlaması konu bir süre sonra tıkanır isteselerde uzatamazlar. :) Gold Film Hanım Çifliği'ne yaptığı hatayı Dila Hanım'da yapmaması güzel. :)
dila hanım da konu dışına çıkmıştır ilal ki :) yaprak dökümü gibi 5 sezon mu sürsün diyorum 2 sezon sürmesi normal bence :)

Çok şaşırdım. Ama dizinin Adana'da çekiliyor olması başlı başına maliyetli bir dizi olduğunu gösteriyor. Zaten senaryosu da bitikti açıkçası. Bitmesine çok sevindim ama Show TV bitireceği bir diziyi neden transfer etti onu anlayamadım. :X

Yapımcı ile bu durumda aralarında sorun çıkmış olabilir. A.Ş.K. transfer felan olmaz artık Show TV'ye... :T:

bu diziyi ve huzur sokağı'nı manıksız senaristler batırdı... bu ülkede doğru dürüst senarist yetişmiyor. uzadıkça saçmalıyorlar...

Çok şaşırdım. Ama dizinin Adana'da çekiliyor olması başlı başına maliyetli bir dizi olduğunu gösteriyor. Zaten senaryosu da bitikti açıkçası. Bitmesine çok sevindim ama Show TV bitireceği bir diziyi neden transfer etti onu anlayamadım. :X
Yapımcı ile bu durumda aralarında sorun çıkmış olabilir. A.Ş.K. transfer felan olmaz artık Show TV'ye... :T:

A.Ş.K olmaz artık Show Tv'ye transfer bence de. Geriye sadece FOX kalıyor. :)

Transfer olsa bile hayır gelmez ki canlı örneği işte Dila Hanım. :D

Transfer olsa bile hayır gelmez ki canlı örneği işte Dila Hanım. :D
Dila Hanım gibi transfer edip bitirmek için almasın kanalına eğer alacaksa. Ben bu dizinin sezon sonuna kadar yayınlanmasını istiyorum. Bunu üstlenebilecek Show olur, Fox olur adam gibi bir kanala gitsin ve düzgünce yayınlansın artık dizimiz. @Fks14 :T:

show çok yanlış karar vermiş dizi 4-5 arası alıyodu show a göre gayet iyi neden böyle bişey yaptı:bağır: