Medcezir Dizisine Yapımcıdan Uyarı

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
161,530
Puanı
1,060
Medcezir dizisinin iki başrolü Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya yapımcı Kerem Çatay'dan uyarı aldılar.

Çağatay Ulusoy gazetecileri tehdit etmiş, Serany Sarıkaya ise evli olan işadamı Murat Süğlün ile yakalanmıştı.
İki ünlü oyuncudan özel hayatlarına dikkat etmelerini isteyen yapımcı,setteki uyumları için de teşekkür etti.

“Dizi çok iyi gidiyor, ancak istediğimiz reytinge ulaşamadık. Özel hayatınıza dikkat edin. Hiçbir gazete veya televizyona açıklama yapmayın!''

a5319375a2d9dd325ecf19a227ee8cb1.jpg

@dizi kolik @Yakamoz-Asi @china_shangai @destere @EveN @denizz19 @Bully

Son düzenleme:
istediğimiz reytinge ulaşamadık derken daha nolsun :D

Yerinde bir uyari olmus. Yapimci her iki grupta 9+ reyting bekliyor. Belki 10 :D

şu anki senaryo ile bundan çok reyting mi bekliyor :T: dizide heyacan çok az heyacan sadece bölüm sonlarında oluyor ve gıcık anlamsız karakterler var hepsi de Yamana karşı çok çoçukca :T: doğru diziyi izliyorum ama dizinin bazı karakterleri ve yavaş ilerleyen senaryo çok itici :T:

Bence doğru değildir. Dizinin reytingleri de gayet iyi bence.

Çağatay'in malum olayları gündemin tepe noktasindayken ona bu rolü teklif ederken düşünecekti. O zaman özel hayat önemli değildi de reytinglerde çift haneli rakamlari goremeyince mi önemli oldu.

Reyting konusuna katılmıyorum. 20 mi alsın Medcezir? Reytingler tavan. Gözünüz doysun biraz. :D Uyarıyı da yerinde buldum. Oyuncular özel hayatlarına dikkat etmeli. :)

Mıy mıy aşk dizisi çekerek kaç reyting almayı hedefliyomuş bu yapımcı. :F

istediğimiz reytinge ulaşamadık derken daha nolsun :D
Aga bütün yapımcıların gözü Vadi'nin reytinglerinde. :) Vadi'ye bakarak değerlendiriyor artık herkes dizisini. Vadi'nin 14 reytingi yanında haliyle düşük görünmüştür adamın gözüne.:A

Mıy mıy aşk dizisi çekerek kaç reyting almayı hedefliyomuş bu yapımcı. :F

Aga bütün yapımcıların gözü Vadi'nin reytinglerinde. :) Vadi'ye bakarak değerlendiriyor artık herkes dizisini. Vadi'nin 14 reytingi yanında haliyle düşük görünmüştür adamın gözüne.:A
rüyasında göremez o reytingi boşa hayaller kurmasın o zaman aga :D dandik bir aşk dizisiyle müthiş kaliteli vadiye ancak ve ancak imrenek bakarlar :kiki: