- Reaksiyon puanı
- 37,250
- Puanı
- 1,061
avatar çok korkutucuvışşhhhh ab 13 küsür özet 8.5 😱 acuminati adına
beni affet çok iyi gitmiş bu sene coştu dizi
atv esra yı kaptırdığına bin pişmandır
müge anlı kendi saatinin rakipsizi bir isim hala
as ın tekrarı 4.5 alarak çok iyi gitmiş helal ılsun yok böyle dizi efsane enfesto
karadayı totalleşmeye devam etmiş demek ki abartıldığı ka kalit
amaç da o hürrem düşmanlarının gerçekte ne ka kötü ve korkutucu olduğunu göstermekavatar çok korkutucu
11.40 almış işte daha ne yapsın Tns bu kadar veriyovışşhhhh ab 13 küsür özet 8.5 😱 acuminati adına
beni affet çok iyi gitmiş bu sene coştu dizi
atv esra yı kaptırdığına bin pişmandır
müge anlı kendi saatinin rakipsizi bir isim hala
as ın tekrarı 4.5 alarak çok iyi gitmiş helal ılsun yok böyle dizi efsane enfesto
karadayı totalleşmeye devam etmiş demek ki abartıldığı ka kaliteli bir bölüm değilmiş
kayıp pt-2 devam eder umarım pazartesi ya da salı pt 2 ye atarlar
Evet abartıldıgı kadar güzel bölüm Pazartesi gecesi AB grubu fingirdek bi gece yaşamak istiyorlar heralde Zahide ile Yetiş Hayatın tekrarına bak AB'de Kadının programı gündüz kuşak yayınını geçmiş geceleyin @xBUGRAxkaradayı totalleşmeye devam etmiş demek ki abartıldığı ka kaliteli bir bölüm değilmiş
Halbuki forumda da karadayının öyküsünden daha iyisi yok gibi lense ediliyorKaradayınin finali yaklaşıyor sanırım bakalım mezarın başında Feride kaç hafta uyuyacak))) türk adaleti niye bu durumda anlaşılıyor işe yaramaz bir düğme için bu kadar uğraşırken bu durum normal)) sanırım senaristler de sırf bölüm olsun diye yazıyor onlarda dugmeden bişey çıkmayacağını biliyor oyaliyorlar
Halbuki forumda da karadayının öyküsünden daha iyisi yok gibi lense ediliyorKaradayınin finali yaklaşıyor sanırım bakalım mezarın başında Feride kaç hafta uyuyacak))) türk adaleti niye bu durumda anlaşılıyor işe yaramaz bir düğme için bu kadar uğraşırken bu durum normal)) sanırım senaristler de sırf bölüm olsun diye yazıyor onlarda dugmeden bişey çıkmayacağını biliyor oyaliyorlar
Forumda çok rastlanan bir şey
Yo Kayıp hakkında ki görüşlerim hala aynı. Böylesine kaliteli yapımıda takipte ediyorum mesela dünkü bölümde hop oturup hop kalktık. Leyla oğlunu buldu ama bide onu kurtabilmek var dimiii. ) Rüya değildir umarım2 hafta önce kayıp çok kaliteli, umarım erken final yapmaz diyenler birden gülücükler atıyor kayıpa. Ben neymişim be, bana göre dizisinden vazgeçiyolar helal bana. Tesirim kuvvetli evelallah